Hoe doen de Isagenix 9 dagen reinigen

May 31

Hoe doen de Isagenix 9 dagen reinigen

De Isagenix 9-daagse reinigen en vetverbranding systeem is verkocht als een gewichtsverlies supplement kunt u maximaal zeven pond verliezen in negen dagen, volgens de Isagenix website. Het pakket bevat maaltijd vervangende shakes, supplementen, snacks, programmagids, meten tape en een CD uit te leggen het belang van zuivering. Het verkoopt op $174 vanaf December 2010 voor. Consument rapporten staat dat de meeste voedingssupplementen zijn niet geregeld, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik daarvan. KVS12 Heartland nieuws verder meldt dat op de lange termijn invloed van het Isagenix-programma niet duidelijk.

Stap 1

Volledige de vooraf reinigen fase voor twee dagen te bereiden je lichaam voor de 9-daagse reinigen vooruit. Neem 1 tot 2 oz. van "Opperste Ionix" supplement. Vervang twee van uw maaltijden door een "IsaLean" shake of soep bij voorkeur ontbijt en diner. Het hebben van een gezonde, hoge vezel, laag vet lunch thats ongeveer tussen de 400 en 600 calorieën zoals kipfilet, met groenten en een salade.

Stap 2

Drink 4 oz. van het voedingssupplement "Reinigen for Life" vier keer per dag op uw "reinigen dagen" deze zijn dag 1 en dag 2 van het programma. U kunt ook combineren 4 oz. van "Reinigen for Life" met 8 oz. van gezuiverde water en drink.

Stap 3

Eten van maximaal zes Isagenix snacks gedurende de dag op uw "reinigen dagen." Deze zal helpen u volledige gedurende de dag voelen, controle van uw bloed suiker en hunkeren naar.

Stap 4

Ontbijt en diner op dag van 3 tot en met 7 vervangen met "IsaLean" shakes en soep. Meng twee primeurs van de "IsaLean" soep of schud poeder met 8 oz. van water dan mengen met ijs. Het hebben van een gezonde lunch die ongeveer 400 tot 600 calorieën, zoals kalkoenfilet met broccoli en sla bevat.

Stap 5

Blijven met maximaal zes Isagenix snacks op dag 3 tot en met 7 van de 9-daagse reinigen.

Stap 6

Neem een "natuurlijke Accelerator" capsule tweemaal per dag tijdens het reinigen. Neem één capsule in de ochtend en de andere in de middag.

Stap 7

Oefening gedurende ten minste 20 minuten per dag. Calorieën verbrandt door te streven voor cardiovasculaire activiteiten zoals zwemmen, wandelen, fietsen en joggen. Proberen uit te oefenen binnen uw hartslag doelzone (zie bronnen).

Stap 8

Drink die veel water gedurende de 9-daagse reinigen met name tijdens uw "reinigen Days" en bij de uitoefening van. Streven naar ongeveer 100 oz. Volgens het reinigen Trim, zal water helpen verdunnen van onzuiverheden, zoals ze worden verwijderd uit uw lichaam en voorkomen van obstipatie.

Stap 9

Twee meer "reinigen Days" op dag 8 en dag 9 voltooien herhaalt u stappen 2 en 3.

Waarschuwingen

  • Praat met je zorgverlener voordat het reinigen, met name indien u regelmatig medicatie neemt of een gezondheidstoestand hebt.
  • Doe niet meer dan twee "reinigen Days" opeenvolgend.

Wat die u nodig hebt

  • Isagenix 9-daagse reinigen pakket
  • IONIX Supreme Supplement
  • Blender

gerelateerde artikelen