Geen suiker & geen meel dieet voedsellijst

October 15

Geen suiker & geen meel dieet voedsellijst

Overzicht

Het belangrijkste doel achter Dr. Peter Gott van nr meel, geen suiker dieet boek is gewoon om het elimineren van voedingsmiddelen rijk aan geraffineerde, witte bloem en toegevoegde suikers uit je voeding. Doen, zonder andere belangrijke wijzigingen, vermindert de totale calorie-inname, helpen u bij het ponden schuur. Terwijl verwerkte voedingsmiddelen, zoals calorierijke gebak, snoep en ijs ontoegankelijk zijn, zijn er nog veel hele, onbewerkte voedingsmiddelen die u kunt kiezen uit.

Magere eiwitten en zuivel

Geen suiker & geen meel dieet voedsellijst

Dr. Gott raadt je bord mentaal te verdelen in vier secties: een kwart mager eiwitvoedsel, een kwart volkorengranen of zetmeelrijke groenten moeten bevatten en de andere helft van de plaat mag niet-zetmeelhoudende groenten of een combinatie van niet-zetmeelhoudende groenten en vers fruit bevatten. Enkele voorbeelden van aanbevolen mager eiwit voedingsmiddelen zijn vlees, vis, varkensvlees, eieren en pluimvee zoals zoals kipfilet, mager varkensvlees chops en extra mager rundergehakt, alsmede zuivelproducten zoals suikervrij magere yoghurt en vetarme kaas.

Peulvruchten en zetmeel

Geen suiker & geen meel dieet voedsellijst

Peulvruchten zijn aanbevolen voor dit dieet, met inbegrip van zetmeelrijke bonen, linzen en erwten. Zetmeel en granen, zoals quinoa, gerst, bruine rijst, haver, popcorn, aardappelen, polenta en maïs worden voorgesteld. Omdat reguliere brood meel bevat, is het niet toegestaan op de No-meel, geen suiker dieet; Dr. Gott bevat echter dieet-vriendelijke vervangingen voor sommige van je favoriete voedsel. Kies in plaats van traditionele brood, brood gemaakt van gekiemde tarwe bessen, gekiemde rogge of gekiemde gerst. Kies in plaats van pasta met tomatensaus, polenta gegarneerd met tomatensaus. U wellicht maïs tortilla's en tortillachips, die zijn gemaakt met flappen of gemalen maïs--niet maïsmeel.

Andere voedingsmiddelen

Geen suiker & geen meel dieet voedsellijst

Een breed scala aan verse groenten en fruit zijn toegestaan. Voedingsmiddelen rijk aan gezonde vetten, zoals olijven en olijfolie, noten, zaden en avocado's zijn toegestaan. U kunt bepaalde substituten van de suiker met mate, zoals sucralose. Het dieet maakt het ook mogelijk vruchtensap en producten die zijn gezoet met fruit, zolang geen suiker is toegevoegd. Omdat kunstmatige zoetstoffen zijn toegestaan, suikervrije frisdranken en kauwgom mogen behandelt, zoals suikervrij puddingen en gelatines zijn. U kunt een grote verscheidenheid van ongezoete dranken drinken op dit actieplan, met inbegrip van water, melk, koffie, thee en suikervrije warme chocolademelk.


gerelateerde artikelen