Voordelen & nadelen van voetbal

April 16

Voordelen & nadelen van voetbal

Voor de reeks van haar bestaan heeft de sport van het voetbal een haat-liefdeverhouding met met het publiek. Kan het een gevaarlijk spel, waarbij spelers van Warner Pop tot de profs te zetten hun lichamen op de lijn voor het welzijn van het team. Maar het is ook een favoriet voor fans en spelers zowel vaste plant. Voetbal biedt specifieke voor- en nadelen aan degenen die spelen, ongeacht welk niveau zij spelen.

Leren van de waarde van Teamwork

Een van de redenen dat voetbal zo'n overwegend sport op middelbare scholen in de Verenigde Staten is is dat de sport druppelt een intens gevoel van teamwerk om een gemeenschappelijk doel te bereiken. De lessen van gedeelde verantwoordelijkheid, van elke speler zijn lichaam zetten op de lijn ten behoeve van zijn teamgenoten en dat onbaatzuchtigheid zijn belangrijke lessen geleerd van voetballen, met name op het niveau van de jeugd.

Bevordering van fysieke fitheid

Voetbal is een fysiek veeleisende sport, ongeacht welk standpunt u spelen. Het vereist kracht, snelheid en wendbaarheid en vele voetbalteams trainen het hele jaar door. Opleiding voor het voetbal gaat om krachttraining, oefeningen die de ontwikkeling vooruit, achteruit en laterale Behendigheid, cardiovasculaire conditie en algehele uithoudingsvermogen. Opleiding van de in-seizoen is vaak een zes-dag-per-week programma dat ook aanzienlijke praktijk tijd. Offseason scholing vaak houdt drie tot vier dagen per week van de opleiding, met een grotere nadruk op verbetering van kracht en uithoudingsvermogen en minder op voetbal-specifieke oefeningen. Voetbal training is een uitstekende, totaal-lichaam methode voor het krijgen en verblijf in vorm, zolang je niet gewond raken.

Verwondingsrisico is Real

Het belangrijkste nadeel aan het voetballen is het hoge risico van verwonding. Zelfs met alle mogelijke veiligheid voorzorgsmaatregelen gevolgd aan de brief, schaafwonden, kneuzingen, verstuikingen, gezamenlijke dislocaties, zijn botbreuken en hersenschudding allemaal mogelijk op elk spel. Hoewel de regels van de meeste competities op elk niveau een gezamenlijke inspanning om het beperken van het risico van om het even welk van deze verwondingen, de fysieke en vaak gewelddadige aard van het spel moeilijker te verwijderen volledig. Dergelijke verwondingen kunnen pijnlijk en kunnen heel wat tijd vereist voor revalidatie.

Tijd inzet nadeel

Een ander nadeel aan het voetballen is dat de sport een belangrijke inzet van tijd vereist. Vaak, tijdens het seizoen van een speler schema draait volledig rond het team--maakt praktijken, sportschool trainingen, games, film verdeling-- en het het leven aanzienlijk meer hectisch. Ook veel van de andere dingen u kunt vaak moeten nemen een achterbank aan voetbal, omdat het team hangt af van elke speler te geven van totale toewijding aan het proces.


gerelateerde artikelen