How to Cook grote Aziatische parel Tapioca

June 27

Grote Aziatische parel tapioca wordt gebruikt in desserts, zoals ouderwetse tapioca pudding en in Taiwanese zeepbel of boba, thee. Koken methoden variƫren, maar volledig koken is essentieel om een wenselijk textuur, in plaats van een schotel zetmeelrijke en onaantrekkelijk. Goed gekookt, de tapioca parels moeten een beetje taai textuur, vergelijkbaar met gummy-stijl snoep, maar ze hebben heel weinig natuurlijke smaak. Tapioca Parels zijn beschikbaar in hun naturel of een verscheidenheid van kleuren, sommige met een lichte smaak toegevoegd.

Stap 1

Breng 8 kopjes water aan de volledige, rollende kook op hoog vuur.

Stap 2

Giet 1 kopje tapioca parels in het kokende water. Langzaam giet en roer als je gaat om te voorkomen dat de ballen elkaar steken. Blijven roeren gedurende 1 minuut.

Stap 3

Vermindering van de warmte aan middelgrote en dekking.

Stap 4

Kook de tapioca parels gedurende 15 minuten. Uitschakelen van de hitte, maar laat de pot gedekt voor een extra 15 minuten.

Stap 5

Spoel goed met koud water en afvoer. Als u van plan bent te gebruiken van de parel tapioca voor bubble thee, dekking in suikerstroop of bruine suiker en direct gebruiken.

Waarschuwingen

  • Overgebleven tapioca parels geworden zetmeelrijke en slissend snel bij kamertemperatuur of in de koelkast. Ongebruikte delen plat in grote hersluitbare diepvrieszakjes voor toekomstig gebruik te bevriezen.

Tips

  • Controleer de sectie van de bulk van uw natuurlijke voedsel op te slaan of een Aziatische levensmiddelen markt grote parel tapioca of boba te vinden.
  • Probeer inweken van de parels 's nachts voor een zachtere textuur als u tapioca pudding aanbrengt.

Wat die u nodig hebt

  • Grote parel tapioca
  • Grote soep of soeppan
  • Zeef
  • Suikerstroop of bruine suiker

gerelateerde artikelen