Oefenen met een gekneusd knie

May 22

Oefenen met een gekneusd knie

Een gekneusd knie kan uitoefenen ongemakkelijk maken, maar het hoeft niet te houden u buitenspel gezet. Atleten, dansers en gewone mensen oefenen met een gekneusd knie. Als uw arts u heeft gegeven de OK te trainen, kunt u nog steeds uw cardio- en krachttraining oefeningen doen. Weten wat te doen en wat niet te doen, kunt u veilig oefenen totdat je knie is volledig genezen.

Gekneusd knie oorzaken

Een gekneusd knie is een verwonding die over het algemeen voortvloeit uit vallen op uw knie of wordt direct geraakt met een object. Je knie kan overgaan, zwart en blauw, en u kan zwelling--ervaring evenals pijn wanneer u deze plaatst. Een val op een gladde oprit of geraakt op de knie door een vliegende racquetball kan leiden tot blauwe plekken. Herhaalde druk op de knie--zoals geknield hele tijd-- en overmatig gebruik kan ook leiden tot een gekneusd knie.

Voordat u gaat trainen

Uw pre trainingsschema kan je knie te beschermen zoals het geneest en trainen comfortabeler maken. Warm up voor vijf tot 10 minuten met een lichte wandeling of fietstocht traag voordat u beginnen met het oefenen. Het dragen van een beschermende knie pad om te voorkomen dat verdere schade. Wanneer uw workout is voltooid, voert u sommige stukken die meer flexibiliteit in de spieren rond je knieën. Omvatten de rek van de hamstrings, quad en kalf, alsmede cross-overs. Lig op je rug voor het uitvoeren van cross-overs. Houd uw linkerbeen plat op de vloer terwijl je rechterbeen buigen bij de knie. Hef je rechterknie iets, en brengen het over uw lichaam aan de linkerkant. Trek voorzichtig je knie naar het woord om een rek voelt. Rekken alleen ver genoeg om te voelen de spieren strekken zonder pijn aan uw knie.

Het ijs

Na uw trainingssessie, plaatst u uw gekneusd knie tijdens het toepassen van ijs. Na de eerste dag van de schade aan uw knie, moet u toepassen ijs gedurende 10 tot 15 minuten, vier keer per dag. Op de eerste dag, kunt u het toepassen van ijs gedurende 15 minuten van elk uur. Ook kun je een over-the-counter steroïdale anti-inflammatoire medicatie of paracetamol voor verlichting van pijn.

Oefenen ondanks een gekneusd knie

Je kunt nog steeds uw zweet op en genieten van een aërobische training met een gekneusd knie. Oefeningen met een beperkte impact of die nodig niet dat uw lichaam te snel verandering richtingen--zoals basketbal--zijn doeltreffende keuzen wanneer uit te werken terwijl uw knie geneest. Wandel, fiets of een elliptische machine gebruiken voor het uitvoeren van uw cardio-training. Als u liever uw knie een onderbreking geven zou maar niet wilt overslaan oefening helemaal, kunt u gaan zwemmen.

Krijg uw krachttraining training door te focussen op je bovenlichaam, totdat de kneuzingen op uw knie omlaag gaat. Zitten terwijl het doen van de biceps krullen, triceps smeergeld. laterale pull-downs en borst en schouder persen.

Oefeningen te vermijden als je knie geneest

Oefeningen waarbij hoge impact op je knieën, zoals plyometrics of sprinten, of een snelle verandering van richting moeten worden vermeden, terwijl je gekneusd knie geneest. Skip tennis, racquetball, voetbal en basketbal totdat je knie beter is. Als u plotseling niet kan dragen gewicht op uw knie gekneusd, hebben u verhoogd van zwelling en blauwe verkleuring van het kalf, of als je knie gespen, stop uitoefenen en Raadpleeg uw arts.


gerelateerde artikelen