Kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen bij de bestrijding van HPV?

August 2

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen bij de bestrijding van HPV?

Vijftig procent van de volwassen mannetjes in de Verenigde Staten en andere landen kan overgaan tot het humane papillomavirus, of HPV, volgens de Universiteit van Utah. HPV is een seksueel overdraagbare virus bekend om kanker van de baarmoederhals, penis, vagina, mondholte, anale kanaal, vulva, hoofd en nek te veroorzaken. Een vaccin HPV preventie, voor zowel mannen als vrouwen, is beschikbaar via uw huisarts of de gezondheid van de plaatselijke afdeling. Echter, als je al met HPV besmet handig kan zijn door het consumeren van voedselrijke voedsel die helpen bij het voorkomen of vertragen de progressie van kankercellen.

Kruisbloemige groenten

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen bij de bestrijding van HPV?

Kruisbloemige groenten bevatten zwavel-verbindingen genoemd glucosinolaten. De verdeling van de glucosinolaten produceert een samengestelde Absorbtion indool-3-carbinol I3C. I3C stopt de progressie van bepaalde soorten kanker. Volgens Linus Pauling Institute suggereert vooronderzoek voor HPV een aanzienlijk aantal vrouwen nemen van 200 tot 400 mg I3C per dag in de loop van 12 weken volledig de progressie van voorstadia laesies van de cervicale achteruitgegaan. Resultaten waren vergelijkbaar, wanneer vrouwen I3C voor laesies op de vulva, een gemeenschappelijke complicatie van HPV verbruikt. Goede bronnen van IC3 zijn tuinkers, mosterd greens, mierikswortel, boerenkool, waterkers, knolraap, kool, broccoli en bloemkool.

Folaat

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen bij de bestrijding van HPV?

Cervicale dysplasie is een groepering van abnormale cellen in de baarmoederhals en een gemeenschappelijk symptoom van HPV. Cervicale dysplasie is een voorloper van baarmoederhalskanker. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, wijfjes besmet met HPV en tekort aan folaat of vitamine B-9, bezitten een verhoogd risico op ontwikkeling van cervicale dysplasie. Als u symptomen van cervicale dysplasie hebt, kan folaat vertragen de progressie van cervicale dysplasie tot kanker. Echter, verbruiken extra folaat wordt geen reverse-de symptomen van cervicale dysplasie. Goede bronnen van folaat bevatten verrijkte ontbijtgranen, volkoren producten, lever, eieren, peulvruchten, asperges, sinaasappels, meloen, aardbeien en zonnebloem zaden.

Beta-caroteen

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen bij de bestrijding van HPV?

Beta-caroteen biedt het pigment in planten en wordt geconverteerd naar retinol, een vorm van vitamine A, wanneer het wordt verbruikt. Gelijkaardig aan folaat, beta-caroteen tekortkomingen kunnen een HPV-ge├»nfecteerde vrouwelijke risico van het ontwikkelen van baarmoederhalskanker dysplasie en kanker verhogen. Bovendien, volgens een studie van 2010 gepubliceerd in "Cancer Research", waren vrouwen met een hoge mate van beta-caroteen 43 tot en met 50 procent minder kans om verwerven van alle HPV-infecties dan vrouwtjes met lage niveaus van beta-caroteen. Goede bronnen van b├Ęta-caroteen bevatten pompoen, zoete aardappelen, wortelen, meloen, squash, broccoli, sla en tomaten.

Andere antioxidanten

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen bij de bestrijding van HPV?

Wratten worden veroorzaakt door verschillende soorten HPV. Wratten kunnen verspreiden van het ene deel van uw lichaam naar de andere. Ter voorkoming of vermindering van de symptomen van wratten, de Universiteit van Maryland Medical Center raadt het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten. Antioxidanten bestrijden de vrije radicalen, kankerverwekkende stoffen in je lichaam. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten bevatten bosbessen, tomaten, aardbeien, kersen, courgette, squash, groene thee en paprika.


gerelateerde artikelen