Wat zijn de voordelen van passiebloem voor menopauzale vrouwen?

August 22

Wat zijn de voordelen van passiebloem voor menopauzale vrouwen?

Terwijl sommige vrouwen wind door menopauze met naire een opvlieger, ervaren anderen symptomen die hun kwaliteit van leven ernstig te beïnvloeden. Passiebloem, een over-the counter kruiden voorbereiding aan te brengen van de Passiflora vleesgeworden plant, kan helpen met stemming aanpassingen en andere wijzigingen die in de menopauze kunnen optreden. Vraag uw arts alvorens Passiebloem, aangezien het kruid met sommige medicijnen interageren kan.

Symptomen

Symptomen van de menopauze optreden wanneer oestrogeenniveaus vallen; en de symptomen variëren van vrouw tot vrouw. Voor sommige vrouwen, kunnen het lage oestrogeenniveaus leiden tot depressie, prikkelbaarheid, angst en moeite slapen. Passiebloem deze symptomen kan verbeteren, maar is niet gesuggereerd om te helpen bij de behandeling van andere symptomen, zoals opvliegers, nachtelijk zweten, huid blozen, zweten, vaginale droogheid of hartkloppingen.

Effecten

Passiebloem kan helpen verminderen angst door het verhogen van het gehalte aan gamma - aminoboterzuur, ook bekend als GABA, een chemische stof in de hersenen. Deze chemische stof induceert ontspanning en vermindert angst door het verlagen van de activiteit van sommige hersencellen. Alkaloïden in Passiebloem kunnen remmen monoamino-oxidase, die het kruid een soortgelijk effect monoamine-oxidase remmers, voorschriftmedicijnen verkocht als anti-depressiva geven zou. Een studie getiteld "Passiebloem bij de behandeling van gegeneraliseerde angst: een piloot dubbelblinde gerandomiseerde gecontroleerde trial met oxazepam," gepubliceerd in de oktober 2001 "Journal of Clinical Pharmacy en Therapeutics" gevonden dat Passiebloem was zo effectief als oxazepam als behandeling van gegeneraliseerde angststoornis en had minder bijwerkingen.

Doses

Kun je Passiebloem als thee door het weekwater 1 tsp. in kokend water gedurende 10 minuten; Als je met dit kruid om te helpen bij slapeloosheid, drink een uur voor het slapen gaan. Passiebloem is ook beschikbaar als een vloeibaar extract of als een tinctuur; Volg de instructies op de fles. De dosering kan variëren afhankelijk van de conditie wordt behandeld. Passiebloem wordt ook vaak gecombineerd met andere anti-angst-kruiden.

Risico 's

Passiebloem kan verhogen de sedatie effecten van voorschriftdrugs zoals barbituraten, benzodiazepinen zoals Valium of Xanax, of slapeloosheid drugs zoals Ambien of Lunesta. Dit kruid kunt ook het verhogen van de effecten van anti-depressiva, alsmede bloed verdunners. In een geval gemeld door de Australische onderzoekers van het Canberra-ziekenhuis in de 2000 "Journal of Toxicology; Clinical Toxicology,"een vrouw die dit kruid ontwikkeld ernstige misselijkheid en braken, slaperigheid, snelle hartslag en elektrocardiogram wijzigingen. Andere mogelijke bijwerkingen zijn verwarring, duizeligheid en ontsteking van bloedvaten, genaamd vasculitis.


gerelateerde artikelen