Bijwerkingen van houtskool tabletten

December 19

Bijwerkingen van houtskool tabletten

Houtskool heeft lange tijd gebruikt als een homeopathisch middel voor acute toxische vergiftiging en intestinale aandoeningen. Houtskool tabletten (actieve kool) beschikbaar zijn over de toonbank als supplementen en worden doorgaans gebruikt voor de behandeling van maagklachten, gas, diarree, opgeblazen gevoel en hoge cholesterol. Dit supplement kan ook worden gebruikt in de behandeling van ernstige vergiftiging van sommige stoffen. Houtskool tabletten kunnen helpen verwijderen van stoffen variërend van kleurstoffen en bestrijdingsmiddelen tot gemeenschappelijke medicijnen zoals Tylenol en aspirine. Houtskool tabletten zijn kundig voor wegnemen meest stoffen als gevolg van hun grote oppervlakte; Houtskool is echter niet effectief voor het verwijderen van eenvoudige ionen (ijzer, lithium, cyanide en andere metalen) bijtende producten, alcoholen. Veel mensen doen niet ervaren bijwerkingen met deze aanvulling; het is echter belangrijk om te weten over de mogelijke bijwerkingen.

Bijwerkingen

Donkere ontlasting, maagklachten en braken kunnen de bijwerkingen van deze aanvulling, PDRHealth.com notities. De Universiteit van Maryland Medical Center merkt ook darmobstructie (verstopping), constipatie en zwelling van de buik als andere mogelijke bijwerkingen. Neem contact op met een medisch zorgverlener als u denkt dat u een van deze effecten ondervindt. U kunt bijwerkingen ook melden aan de Food and Drug Administration op (800) FDA-1088.

Noodgevallen bijwerkingen

Drugs.com beveelt aan dringende medische hulp te zoeken als tekenen van een ernstige allergische reactie wordt weergegeven. Dergelijke tekenen zijn pijn op de borst, moeilijk ademen, netelroos en zwelling van de lippen, gezicht, tong of keel. Nooit gerust contact op met 911 in geval van een ernstige allergische reactie.

Andere overwegingen

Overleggen met een medische zorgverlener vóór administratie van deze aanvulling. Altijd onthullen uw medische voorgeschiedenis, vooral als u een geschiedenis van lever-of nierziekte, andere ernstige aandoeningen of allergieën van de drug. Voorzichtigheid met dit medicijn te nemen als u zwanger of borstvoeding bent. De Universiteit van Maryland Medical Center merkt ook op dat melk, ijs, sorbet of marmelade negatief kan interageren met houtskool tabletten, hun effectiviteit afneemt.


gerelateerde artikelen