Is het mogelijk om drie ponden in twee weken verliezen?

May 16

Is het mogelijk om drie ponden in twee weken verliezen?

Niet alleen is het mogelijk om drie ponden in twee weken verliezen, gezondheidswerkers instemmen met dit tarief van gewichtsverlies. De veiligste hoeveelheid gewicht te verliezen in een week is één tot twee pond. Na een caloriearm dieet en uitoefening van zijn de meest betrouwbare manieren om dit te doen, en zal helpen bouwen aan gewoonten die zal houden van het gewicht af. Raadpleeg uw arts voor het begin van elk gewichtsverlies plan.

Doelstellingen

De beste manier om te drie ponden in twee weken verliezen is door een caloriearm, gezonde voeding nuttigen en uitoefening van meerdere malen per week. Houd een dagelijkse voedsel tijdschrift voor het controleren van uw calorie-inname. Dit zorgt ervoor dat u gericht op hoeveel calorieën u verbruikt en hoeveel u nood voor brandwond. Online hulpmiddelen zoals die op de LIVESTRONG MyPlate website kunt u bijhouden van de calorieën in verschillende voedingsmiddelen alsmede hoe veel calorieën worden verbrand tijdens verschillende oefeningen.

Calorieën

Om te verliezen een pond van vet, nood u voor brandwond 3.500 meer calorieën dan u verbruikt. Drop 500 calorieën per dag van uw dieet. Ervan uitgaande dat u eerder in evenveel calorieën als u waren gebruikten waren nemen, zou dit trim 3500 calorieën uit uw wekelijkse inname. Dit betekent dat u kunt verliezen een pond vet zelfs voordat u gaat trainen. Als uw dagelijkse calorie-inname te laag is, de Cleveland Clinic waarschuwt, kunt u verliezen spier massa en worden verleid om te binge. Voor het veiligste resultaat raden het National Institute of Health minimaal 1200 calorieën per dag voor vrouwen en 1.500 voor mannen.

Dieet

Bijhouden van gewicht af vereist een relatief caloriearm dieet, maar het moet niet ten koste van voedingsstoffen, de Cleveland Clinic adviseert. De U.S. Department of Agriculture raadt aan een dieet met veel fruit, groenten, gehele korrels en vetvrij of vetarme melk en zuivelproducten. Het Bureau beveelt ook met inbegrip van mager vlees, vis, bonen en pluimvee, alsmede eieren en noten voor goede eiwit. Vermijd voedingsmiddelen rijk aan verzadigde vetten, transvetten, cholesterol, extra suiker en zout.

Oefening

Een gezonde uitoefening programma kan helpen verbranden van de extra calorieën die een caloriearm dieet alleen niet. De Centers for Disease Control raadt uitoefenen op een matig intensief niveau 60 tot 90 minuten vijf keer per week om gewicht te verliezen. Matig intensieve betekent dat uw hartslag is toegenomen en u zijn zweten. U kunt dit doen door middel van cardiovasculaire oefeningen, zoals hardlopen of joggen, gedaan alleen, of in combinatie met krachttraining. Als krachttraining wordt toegevoegd, kan de hoeveelheid cardio worden verlaagd tot en met 45 tot 60 minuten drie keer per week. Krachttraining moet bestaan uit acht tot 10 weerstand oefeningen, met acht tot 12 herhalingen van elke oefening, twee keer per week.

Overwegingen

Verlies van drie pond per week is een zeer redelijk doel, maar het vereist geduld en consistentie. Door het langzaam opbouwen van goede gewoonten van dieet en lichaamsbeweging, zal u zitten kundig voor gewicht verliezen en houden het uit. Fad diëten en intense oefening gemakkelijk kunnen leiden tot opgevend en vaak enig gewicht verloren wordt snel terug, verkregen volgens de Cleveland Clinic. Als u zijn slechts het begin van een oefening of dieet programma, overleg met een arts. Ze kan helpen uw gezondheid te controleren en zorg ervoor dat u voorkomen dat overdreven. Bent u bij wijze van uitzondering overgewicht, mei zij zitten kundig adviseren een specifieke lagere-calorie dieet.


gerelateerde artikelen