Oorzaken van recidiverende urineweginfecties bij jonge meisjes

March 7

Oorzaken van recidiverende urineweginfecties bij jonge meisjes

Een infectie van de urinewegen is één die wanneer te optreedt veel bacteriën gedijen binnen de nieren, de urineleiders, de blaas of de urinebuis en reproduceren. Enkele symptomen van een UTI, zoals aangegeven door de Kids gezondheid website, opnemen van pijn bij het urineren, koorts, rillingen en pijn in de onderrug. Meisjes zijn vaker dan jongens hebben een UTI en in sommige gevallen, kan de infectie terugkerende.

Vesico-ureterale Reflux

Vesico-ureterale reflux is niet noodzakelijkerwijs een oorzaak van terugkerende UTI maar de Kids gezondheid website wijst erop dat het wordt vaak geassocieerd met frequente infecties. VUR treedt op in ongeveer 30 tot 50 procent van de kinderen die ook zijn gediagnosticeerd met een UTI. VUR is aanwezig bij de geboorte. Het is een aandoening waar de urine stroomt naar achteren van de blaas naar de urineleiders. De urineleiders zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de urine vanuit de nieren naar de blaas. In sommige gevallen kan de urine bereiken de nieren en infectie veroorzaken.

Hydronephrosis

Hydronephrosis is een aandoening waar een of beide van de nieren zijn vergroot van gebundelde urine. De Kids gezondheid website legt uit dat andere voorwaarden, met inbegrip van ernstige VUR, leiden deze aandoening tot kunnen. Wanneer urine het lichaam niet tijdig afsluiten kan, is de urinewegen op risico van blootstelling aan bacteriën. Vergelijkbare omstandigheden waardoor het legen van de blaas volledig moeilijk kunnen omvatten hersenen of ziekten van het zenuwstelsel, verklaart de Universiteit van Maryland Medical Center.

Disfunctionele ongeldig te verklaren

Wanneer een jong meisje niet plassen spoedig na het krijgen van de drang of niet haar spieren ontspannen doet om de blaas volledig te legen, heet het disfunctionele ongeldig te verklaren. Dit kan meestal gebeuren in meisjes in de leeftijd van de zindelijkheidstraining, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Ze moet worden onderwezen te elimineren van urine, zodra ze de drang, die moeilijk voor zindelijkheidstraining meisjes zijn kan te beheren zonder een ongeval heeft.

Verzwakt immuunsysteem

Wanneer het immuunsysteem is verzwakt, is een kind op een groter risico van bacteriën begroeiing. Antibiotica, ziekte of gezondheidsvoorschriften kunnen het immuunsysteem verzwakken.

Hygiëne

Meisjes die in luiers, opleiding broek of die het bed NAT kunnen grotere risico van terugkerende UTI. Houden van om het even wat urine doordrenkte tegen de weefsels van het lichaam kunnen bacteriën voer de urinewegen en infectie veroorzaken. De Universiteit van Maryland Medical Center bevat bubbelbaden of strakke montage kleding in meisjes als een veel voorkomende oorzaak van Urineweginfecties. Meisjes die van achterkant naar voorkant vegen kunnen kennismaken met bacteriën uit de anus de opening van de urinewegen.


gerelateerde artikelen