De beste fiets stoel ter bescherming van de prostaat

April 2

Fiets zitplaatsen gebouwd met de prostaat in het achterhoofd kunnen voorkomen dat bepaalde ernstige bijwerkingen van fietsen, met inbegrip van erectiestoornissen. Als u al van prostaat problemen last, kunt over te schakelen naar een stoel ontworpen voor het verlichten van de druk in kwetsbare gebieden u terug te keren naar pijnloos Paardrijden. Nieuwe stoel ontwerpen vereist enige nieuwe rijden gewoonten en iets andere aanpassingen dan de oudere stijlen van het zadel.

Prostaat- en fietsen

De prostaat de locatie in het midden van de lies plaatst deze gevoelige klier op het hoogtepunt van een smalle conventionele fiets zadel. Druk op de klier kan ongewoon hoge niveaus of prostaat specifiek antigeen, PSA, in het bloed, en hoog PSA niveaus soms signaal prostaatkanker. Zadel problemen zijn niet gedacht om prostaat kanker te veroorzaken, maar kunnen verergeren prostaat ontsteking van andere oorzaken. Druk op het perineum tussen de anus en de penis kan gevoelloosheid, incontinentie en tijdelijke erectiestoornissen veroorzaken. Oudere fietsers met goedaardige prostaat uitbreiding kunnen lijden steeds meer ernstige symptomen.

Stoel ontwerp

Fiets stoelen met een bredere achter zadel gebied voor ondersteuning van de "zitten botten" en een smalle neus voor evenwicht en fiets controle druk uitoefenen op het Kruis, evenals de onderzijde van het bekken. Onjuiste aanpassing verergert het probleem. Kantelen van de zetel van legt meer druk op het perineum, terwijl het kantelen van de stoel ver naar beneden van de dia's die de instantie op de neus van het zadel toekomen. De zetel te ver naar voren of naar achteren te plaatsen op de rails veroorzaakt ook druk problemen. Nosed zadels met uitsparingen voor het perineum gemak slechts ten dele het probleem. Opvulling toevoegen niet dit probleem oplossen, ofwel, volgens de American College of Sports Medicine.

No-Nose zadels

Hebt u prostaatproblemen, moet het beste type van fiets stoel steunen van de onderkant van je bekken botten maar plaats geen druk op het perineum. De zetel van de neen-neus heeft twee aparte pads of een enkel stuk zadel, maar geen deel van de zitplaats strekt zich uit tussen de dijen. Studies van het effect van neen-neus zadels op de seksuele gezondheid van fiets patrolmen bewezen de voordelen van deze stijl van de stoel, volgens het National Institute for Occupational Safety and Health.

Aanpassingen

Noseless zadels zoals de gemakkelijke stoel of de stoel kon beperken de omloop van het bloed naar de benen zo niet goed aangepast. Kantel het zadel lichtjes naar beneden om te verlichten de druk op de achterkant van de dijen. De zetel van de neen-neus zit een inch lager dan de gewone zadel zetel omdat de zitting het bekken botten in plaats van de hogere liesstreek ondersteunt. Renners gewend aan nosed zadels vaak zoeken de onhandig op neen-neus-stijl eerst, maar al snel leren om controle van de fiets zonder de toegevoegde hefboomwerking van het zadel tussen de dijen.


gerelateerde artikelen