Kaneel Help kan je gewicht verliezen?

April 18

Kaneel Help kan je gewicht verliezen?

Kaneel is een antioxidant-rijke kruid en een gezonde alternatief voor suiker voor smaakstof voedingsmiddelen. Deze gedroogde schors specerij is traditioneel gebruikt voor verschillende medicinale doeleinden met inbegrip van de taakverdeling van de niveaus van de glucose van het bloed en het immuunsysteem te versterken. Er is echter geen bewijs dat kaneel kan u helpen afvallen op zijn eigen. Daarnaast is klinisch onderzoek op de andere voordelen van kaneel nog niet overtuigend.

Effecten op insulineniveaus

Kaneel bevat verbindingen genaamd polyfenolen en het mineraal chroom, die kan helpen verbeteren hoe uw lichaam insuline gebruikt. Het hormoon insuline transporteert glucose uit voedsel in uw cellen waar het kan worden gebruikt om brandstof lichaam reacties en processen. Dit hormoon speelt ook een belangrijke rol in hoe uw lichaam opgeslagen vet gebruikt. Een review gepubliceerd in de "procedure van the voeding Society" in 2008 geconcludeerd dat sommige mensen met Type 2 diabetes hebben aangetoond verbeterde insulinegevoeligheid, lagere nuchtere niveaus van de glucose van het bloed en bloeddruk en verhoogd vetvrije massa door middel van kaneel extracten. Echter de herziening opgemerkt dat er tegenstrijdige verslagen zijn en verder onderzoek nodig is.

Effecten op de niveaus van de Glucose van het bloed

Schommelende bloedsuikerspiegel kunnen leiden tot honger en ongezond voedsel het hunkeren naar. Vandaar, voedingsmiddelen die evenwicht bloedsuikerspiegel helpen kunnen potentieel helpen u controle van de eetlust. Een herziening in 2009 gepubliceerd in het tijdschrift "Diabetes, obesitas en metabolisme" gemeld dat kaneel evenwicht bloedsuikerspiegel helpen kan na het eten; Dit is vooral belangrijk voor de controle van de bloedsuiker in diabetici.

Extra voordelen

Een theelepel kaneel in uw koffie roeren of beregening het boven een kom van haver voegt meer dan een gram vezels aan uw dieet. De meeste volwassenen moeten krijgen ten minste 20 tot 30 gram vezels per dag. Voedingsvezels is essentieel voor een gezonde spijsvertering en kan je helpen gewicht te verliezen doordat je het vol gevoel langer na het eten. Bovendien, smaakstof koffie of thee met kaneel in plaats van suiker wordt toegevoegd een licht zoete smaak en trims lege calorie├źn uit uw dieet. Kaneel geeft u ook kleine hoeveelheden vitamine C, vitamine K en mineralen zoals ijzer en mangaan. Als u een andere reden om te kaneel toevoegen aan uw dieet, onderzoek in 2008 gepubliceerd in het "Journal of Nutrition" gevonden dat kaneel helpt verminderen ontsteking en je immuunsysteem een boost geeft.

Dosering en voorzorgsmaatregelen

Volgens de Cleveland Clinic is een dosering van 1 tot en met 4 gram kaneel per dag veilig. Hoewel kaneel veilig als een voedingssupplement is, moet het niet worden gebruikt om diabetes medicijnen vervangen of aan te vullen als een gewicht-verlies. Hoge doses van kaneel kan het centrale zenuwstelsel onderdrukken en hebben een toxisch effect op de lever in sommige gevallen.


gerelateerde artikelen