Welke grootte gewichten voor beginnende vrouwelijke Lifters?

March 22

Welke grootte gewichten voor beginnende vrouwelijke Lifters?

Starten van een programma van Gewichtheffen, kunt u bouwen mager spier massa en verbetering van uw energie, uithoudingsvermogen en bone density. De sleutel tot het steken met uw workout plan langdurige is om te beginnen van rechts, waardoor het gebruik van gewichten die geschikt voor uw fitness-niveau zijn.

Het perfecte gewicht

Perfectioneren van uw formulier moet je belangrijkste focus wanneer eerst begint een weerstand trainingsprogramma. Gebruik van lichte gewichten, zoals 3 tot en met 5 lbs. om te beginnen als je oefent de bewegingen van gemeenschappelijke oefeningen, zoals biceps krullen, triceps smeergeld, borstpres, rijen, laterale werpt, squats en lunges. Zodra u het formulier ingedrukt hebt, gebruik een gewicht-niveau die zal u toestaan om vermoeidheid tussen 8 en 12 herhalingen, wat betekent dat je niet zou kunnen uitvoeren een andere rep met goede vorm.

Maar sterker

Vrouwen hebben een grotere neiging dan mannen te houden lagere gewichten wanneer het uitwerken; echter kunt geleidelijk verhogen van uw weerstandsniveau u voortgang en uw fitnessdoelen te bereiken. Naarmate je sterker, Verhoog uw gewicht door 2 tot 2,5 kg tegelijk. Focus op uw formulier als u de weerstand verhogen--lichte wijzigingen mogelijk moet juiste lichaam uitlijning handhaven. Streven naar drie sets per oefening, met acht tot 12 herhalingen per set.


gerelateerde artikelen