Beste dieetveranderingen na de toetreding tot een sportschool

September 13

Beste dieetveranderingen na de toetreding tot een sportschool

Ondertekening van de sportschool lidmaatschap papierwerk is de eerste stap richting krijgen en verblijf in vorm, maar de stappen die volgen zijn vaak meer moeilijk. Overwegen uw dieet vóór de instelling van de voet op de loopband. Uw voeding nodig heeft is een beetje anders zodra u regelmatig te oefenen bent en, wat meer is, de juiste voedingsmiddelen te eten u geven kan de energie en uithoudingsvermogen die u wilt bereiken van uw doelen in de sportschool.

Ontbijt

Niet afschrijven ontbijt wanneer je probeert om in vorm te krijgen. Ongeacht wanneer u van plan bent voor een bezoek aan de sportschool, stelt het eten van een evenwichtige en gezonde ontbijt het podium voor een gunstige training. Uw bloedsuiker is laag in de ochtend, die uw energie-niveau verlaagt. Ontbijt geeft je een energieboost en, volgens «««MayoClinic.com, overslaan deze maaltijd eigenlijk zet je risico op obesitas. Het eten van eiwit, dat houdt je volledige urenlang en helpt u bij het bouwen van sterke weefsel. Probeer roerei, een ontbijt-sandwich gemaakt met magere ham en een plakje kaas of een smoothie gemaakt met yoghurt en eiwit poeder.

Eten voor de sportschool

U mag niet rechts eten voordat je oefening, omdat dit kan je voelen misselijk en woog-down, maar het is slim om te eten een snack ongeveer een uur voordat u gaat werken uit te houden uw bloedsuiker. Het eten van koolhydraten, die geven u energie maar zijn snel om te verteren. Groenten, volkoren toast, een kleine kom pasta of een laag-suiker muesli bar alle zal werken. Als u van plan bent om te raken van de sportschool binnen een uur of twee van ontbijt, overslaan van het eiwit en in plaats daarvan een kleine maaltijd die hoog in koolhydraten eten.

Eten na de sportschool

Het voedsel dat je eet na het sporten is net zo belangrijk als wat je vóór eet. Proberen om iets te eten binnen twee uur na het verlaten van de sportschool om te helpen uw weefsel herstellen en ter vervanging van de voedingsstoffen en vloeistoffen die u zweette uit. Koolhydraten zijn weer handig, omdat ze helpen vullen glycogeen, dat suiker die het lichaam is tot slaat het nodig heeft voor energie. Rijst of aardappel gerechten zijn voorbeelden van post-workout koolhydraten gerechten, echter opnieuw, kunt u bereiken voor fruit of volkoren toast. Youll ' nood sommige eiwitten zo goed. Een handvol noten, eet een sandwich gemaakt met zonder vel kip borsten of een stuk van gegrilde vis.

Hydratatie

Als u niet een fles water handig voor houdt, moet u beginnen zodra u nemen aan een gymnasium. Uit te oefenen, en zweten kunnen brengen op uitdroging, maar drinken tijdens de training is niet genoeg. Willen drinken rond een kopje water per uur tijdens de twee tot drie uur voordat u gaat u naar de sportschool en sip uit een fles water om de paar minuten tijdens uw training. Als u voor meer dan een uur traint bent, MayoClinic.com adviseert over te schakelen naar een sportdrank te houden van uw elektrolyt niveaus waar zij moeten worden. Vloeistoffen moet u nadat u hebt voltooid, dus houd drinkwater of vruchtensap of thee tijdens de twee uur na de uitoefening activeert.


gerelateerde artikelen