Eiwit in de ochtend voor een training voor Weight Loss

September 17

Eiwit in de ochtend voor een training voor Weight Loss

Je lichaam reageert op alles wat die je doet aan. In een sympathieke, vechten of vlucht staat, zoals de oefening, ons lichaam functioneert op volle capaciteit, verbranding van glucose eerst, dan vet als we duwen zijn zelf meer en langer. De deelstaat parasympathische, rust en digest, zoals slapen of eten, functioneert ons lichaam in een gelijk en tegengesteld ontspannen toestand, overtollige energie op te slaan in de lucratieve verbindingen zoals vetzuren en triglyceriden. Een goed begrip van de invloed van deze Staten op ons metabolisme is van cruciaal belang bij het bepalen van hoe brandstof uw trainingsschema om uw gewicht-verlies doelen te bereiken.

Betekenis

Er is een algemene misvatting dat niet eten voordat oefening gewichtsverlies verhoogt. Er zijn verschillende fysiologische redenen dat dit klopt en in feite het tegenovergestelde effect in veel situaties hebben kan.

Wanneer u traint zijn je spieren snel grote hoeveelheden energie verbruiken. Spieren krijgen voornamelijk energie door middel van het metabolisme van glucose. Terwijl vetten zijn ook potentiële bronnen van energie voor de spieren, glucose energie leveren in een veel sneller meer efficiënte manier. Dus, zolang er glucose aanwezig, zal dit worden gemetaboliseerd voordat vet.

Dit is een belangrijke overweging bij het bepalen van hoe de macht van uw ochtend trainingsschema. Inzicht van het metabolisme van de oefening is van cruciaal belang in het bereiken van uw doelen, verlies van het gewicht, kracht, of uithoudingsvermogen training.

Koolhydraten

Eiwit in de ochtend voor een training voor Weight Loss

Hoewel een hoog in eenvoudige suikers Ontbijt voldoende glucose naar functie bieden zou, is dit over het algemeen een energiebron voor de korte termijn. Koolhydraten zijn de meest snel en efficiënt geabsorbeerd energiebronnen. Een maaltijd of snack rijk aan koolhydraten voordat oefening voor voldoende energie, maar slechts voor een relatief korte periode zorgt. In het algemeen, het lichaam werkt niet goed op dramatische veranderingen; het is constant bezig om een gestage, homeostatische interne milieu. De snelle stijging van de bloedglucose zal worden gevolgd door een even snelle daling en gevoelens van vermoeidheid. Dit zou kunnen dwingen u te knippen uw korte training. Volgens "oefenen voor weight loss: wat zijn de feiten?" van het Journal van de American Dietetic Association, betekent dit dat u eigenlijk nooit het bereiken van het punt in de oefening waar vet efficiënter wordt gemetaboliseerd. Met andere woorden, u bent niet het bereiken van uw doelstellingen van het gewichtsverlies.

Eiwit

De grondgedachte achter het consumeren van eiwitten voordat oefening ligt vooral in de methode waarmee zij zijn verteerd. In tegenstelling tot de koolhydraten, zijn eiwitten geleidelijk meer geabsorbeerd in het maag-darmkanaal. Dit resulteert in een meer stabiele, op lange termijn de toevoer van voedingsstoffen, toestaand u om energie goed in de periode van "vetverbranding". Eiwit is bovendien nuttig zijn bij het opbouwen van spieren. Aminozuren, de bouwstenen van eiwitten, zijn geïntegreerd in de uitoefening van de spier, bevordering van groei en reparatie.

Deskundige inzicht

Volgens de Mayo Clinic medewerkers in het artikel "eten en lichaamsbeweging: tijd het recht op het maximaliseren van uw training," elk individu heeft hun balans tussen te weinig en te veel eten te vinden. Te weinig resulteert in vermoeidheid, gevoelens van zwakte en verminderde reactietijden als gevolg van hypoglykemie. U kunt ook te veel eten produceert kramp, diarree en andere GI verstoort omdat er concurrentie voor bloed tussen de skeletspieren en het spijsverteringsstelsel.

Toepassing

Eiwit in de ochtend voor een training voor Weight Loss

Uiteindelijk zijn de meeste deskundigen het erover eens dat het belangrijk is om te overwegen hoe je lichaam omgaat met het voedsel dat je eet, maar het is even belangrijk om te proberen wat het beste werkt voor u is. Iedereen heeft verschillende lichaamstype, energie winkels, metabolisme en dus moet worden beoordeeld op individuele basis. Veel mensen vinden een mix van koolhydraten en eiwit vaak handig omdat je lichaam energie uitgeput in de ochtend en kan profiteren van de snelle energie in eenvoudige suikers. Ook moet aanpassen aan het type training, zoals beschreven door de Mayo Clinic medewerkers.


gerelateerde artikelen