Wat zijn de oorzaken van slecht gedrag in een kind?

October 2

Wat zijn de oorzaken van slecht gedrag in een kind?

Overzicht

Slecht gedrag in een kind komt voort uit een scala aan milieu-, emotionele- en biologische kwesties in het leven van een kind. Alle kinderen exposeren slecht gedrag van tijd tot tijd als gevolg van de stress van het dagelijks leven. De Colorado State University Extension-Service stelt dat driftbuien, één van de meest voorkomende vormen van slechte kind gedrag, in 23 tot en met 83 procent van alle 2 - tot 4-jarigen voorkomen. Wanneer negatieve gedrag blijven of escaleren, echter met CSU ouders zoeken hulp voorgesteld.

Leven verandert

Kinderen gedijen op routine. Wanneer leven veranderingen optreden--inclusief een nieuwe telg, start- of veranderende scholen, dood van een familielid of zelfs de toevoeging van een nieuw huisdier--kinderen kunnen negatieve gedragingen worden weergegeven. Een onvermogen om te verwoorden van hun emoties of een angst voor het onbekende kan kinderen slechte keuzes te maken. Een kind kan worden luid, agressieve, uitdagende of niet-compatibele.

Pesten of misbruik

Een gepest of misbruikte kind mogelijk te bang om te vertellen van een ouder of een andere vertrouwde volwassene wat er gebeurt. In plaats daarvan, het kind kan handelen op verbaal of fysiek assertief manieren. Alternatief, kan hij worden ingetrokken en nors of zijn angsten door stiekeme, manipulatieve, passief-agressieve manieren weergeven. Sommige gedragingen, zoals destructief gedrag, onveiligheid en intrekking, kunnen worden tekenen van emotionele mishandeling, waarschuwt de American Humane Association.

Leermoeilijkheden

Een kind kan worstelen om te lezen, begrijpen van de wiskunde of aanwijzingen te begrijpen zonder dat iemand het realiseren van er is een leerstoornis die veroorzaakt de uitdagingen. Totdat de handicap is gemerkt en de diagnose, kan het kind handelen uit vanwege gevoelens van ontoereikendheid en onbekwaamheid. Een kind kan zijn uitdagend en niet-conforme over de voltooiing van huiswerk of klusjes.

Geestelijke gezondheidskwesties

Kinderen die lijden aan bipolaire, kan ADHD of depressie vertonen een verscheidenheid van slecht gedrag, met inbegrip van driftbuien, gebrek aan focus, agressie en opstandigheid. Als gevolg van een combinatie van genetische of milieu kwesties, een kind kan het ontwikkelen van psychische problemen die invloed hebben op haar vermogen om te functioneren op de juiste manier binnen haar familie, school en buurt. Bijvoorbeeld tijdens een bipolaire manic fase, kan een kind verschijnen opgewonden, moeten heel weinig slaap en Toon ongewoon slecht beoordelingsvermogen, volgens de American Academy of kind & amp; Adolescent Psychiatry.

Slecht ouderschap

Ouders, die door gebrek aan kennis of de stress van het leven, worstelen om consistente regels en gevolgen te implementeren, kunnen leiden tot misdragende kinderen. Volgens Colorado State University omvatten enkele ouderschap kwesties waarmee humeur tantrums in kinderen inconsistent discipline, teveel kritiek op ouders ook beschermende of verwaarloosd en een kind niet genoeg liefde en aandacht van zijn moeder en vader.


gerelateerde artikelen