Training Routines voor natuurlijke Bodybuilders

March 12

Training Routines voor natuurlijke Bodybuilders

Wordt een succesvolle natuurlijke bodybuilder is allemaal over het hebben van goede spiermassa en een lage lichaamsvet percentage, zonder toevlucht te nemen tot het gebruik van prestatiebevorderende stoffen. Zonder twijfel is een van de belangrijkste factoren in uw succes de opleidingsplan die u volgen. Terwijl elke goed geconstrueerde, evenwichtige training uitgevoerd met een hoge intensiteit resultaten krijgen zal, is het wellicht meer geschikt voor bepaalde routines opleiding dan anderen. Er zijn drie hoofdtypen van trainingen die kunt u, afhankelijk van uw huidige niveau, doelen en levensstijl.

Full-Body Routine

Full-body workouts betrekken opleiding uw hele lichaam in elke sessie, meestal drie keer per week. Volgens sterkte coach Tsjaad Waterbury, full-body training kun je intensiteitsniveaus hoog, heeft een focus op grote, samengestelde bewegingen, betekent dat je alleen moet worden in de sportschool drie keer per week en geeft je genoeg hersteltijd tussen sessies. Op de keerzijde, echter als u meer dan drie keer per week trainen wilt, u vindt het heel moeilijk en er is weinig tijd voor u om zich te concentreren op een kleinere lichaamsdelen, zoals kalveren en biceps, die u willen opvoeden.

Beweging gebaseerde Split

Full-body training is zeer geschikt voor beginners, maar trainer en auteur van 'Brawn,"Stuart McRobert, raadt vordert naar een soort van split routine na een jaar van full-body training. Een beweging gebaseerde split heeft je opleiding ergens tussen twee en zes keer per week, en houdt uw lichaam opsplitsen in spieren--uw borst, schouders, triceps en quadriceps, duwen en trekken spieren--hamstrings, bovenste en lage terug, vallen en biceps. Benen soms krijgen hun eigen dag. Dit soort training is meer geschikt voor de iets meer gevorderde natuurlijke bodybuilders, en het geeft u meer ruimte om te variëren van uw sessies. U kan echter nog steeds worstelen veel opleiding om tijd te besteden aan een achterblijvende spieren.

Lichaam deel Split

Vaak ziet u lichaam deel splitst in bodybuilding en fitness tijdschriften aangelegd. U splitst uw lichaam in tussen de vier en zeven verschillende sessies, hoewel de typische bodybuilding splitsing zou worden gedaan over vier dagen, rug en biceps op dag één, borst en triceps op dag twee, benen doen op dag drie, schouders en overlapt op dag vier. Lichaam deel splitst zijn geweldig voor echt gericht op bepaalde spieren en toestaand u om te trainen met een zeer hoog volume en intensiteit. Vanwege dit, is het echter ook gemakkelijk te overdreven trein, en omdat u alleen elke spiergroep eenmaal per week trainen, het kan betekenen dat sommige grotere spieren zoals uw rug en benen vaak genoeg niet krijgen getraind.

Overwegingen

Elk plan van de training krijgt u goede resultaten, mits u in de inspanning in uw sessies zetten, het juiste dieet volgen en heb geduld. Ongeacht welke formule u ook kiest, vasthouden aan een maximum van vijf oefeningen per sessie en zorg ervoor dat uw spieren voldoende hersteltijd tussen trainingen.


gerelateerde artikelen