Hoe magnetron voor grillen van kip

December 17

Hoe magnetron voor grillen van kip

Bevroren kip moet worden ontdooid alvorens het grillen. Als u dat niet doet, loopt u het risico niet koken van de kip helemaal via of overcooking de buitenkant terwijl het proberen om de bevroren koken binnen. Kiezen uit drie methoden ontdooi kip voordat grillen--het ontdooien in de koelkast, het onder te dompelen in koud water of het gebruik van de magnetron. De magnetron is de moeilijkste methode, omdat het vereist de juiste hoeveelheid warmte te ontdooien van het vlees volledig zonder het koken.

Stap 1

Verwijder de kip uit alle verpakking.

Stap 2

De kip losjes in keukenpapier wikkelen en plaatst u deze in de magnetron-safe schotel, zitten de schotel in het midden van de magnetron.

Stap 3

Stel de magnetron op laag vermogen. Sommige microgolven hebben een werkelijke "ontdooiing" instelling; Gebruik deze optie als u het hebt.

Stap 4

Stel de timer voor twee minuten en druk op "start".

Stap 5

Laat de kip staan voor twee minuten voordat gecontroleerd hoe ontdooid is. Verschillende microgolven vereisen verschillende ontdooien tijden. Grotere stukjes kip zal langer duren om te ontdooien.

Stap 6

Magnetron in twee-minieme intervallen, telkens wanneer het omkeren van de kip, twee minuten wachten en controleren van het vlees. De kip zal klaar zijn wanneer het is plooibaar in je handen en geen ijs op of in het heeft.

Waarschuwingen

  • Gebruik antibacteriële zeep te wassen van alle keuken oppervlakken die in contact met rauwe kip komen aan voedselvergiftiging van voedsel overgedragen bacteriën voorkomen.

Tips

  • Koken Kip magnetron-ontdooid onmiddellijk.
  • Verwijder de ingewanden uit de holte van de kip voordat het ontdooien.

Wat die u nodig hebt

  • Papieren handdoeken
  • Magnetron-safe schotel met deksel

gerelateerde artikelen