Over de toonbank medicijnen voor duizeligheid

March 24

Over de toonbank medicijnen voor duizeligheid

Deskundigen zijn van mening dat meer dan 40 procent van de Amerikanen duizeligheid ernstig genoeg is ervaren, dat ze naar de dokter gaat, volgens 2010 informatie van de website van de senioren gids. Vermoeidheid, stress, bloedarmoede, menopauze, innerlijke oorinfecties en andere aandoeningen kan duizeligheid of vertigo, een gevoel of de illusie van beweging. Verschillende medicijnen worden gebruikt voor de behandeling van duizeligheid, vertigo en gelijktijdige misselijkheid. Deze drugs komen in vloeibare vorm, tabletten, capsules en patches van de huid en kunnen ook worden verleend, sublingually of door injectie. Altijd met uw arts te raadplegen alvorens een recept of over-the-counter medicatie.

Meclizine Hydrochloride

Meclizine hydrochloride is een over-the-counter medicatie die Bonine of Antivert genoemd. Het kan de eerste keuze medicatie voor duizeligheid en wordt ook gebruikt voor de behandeling van de reis-gerelateerde misselijkheid. De drug wordt gedacht aan het helpen van mensen die gevoelig voor duizeligheid zijn door het verlagen van de gevoeligheid in de centra van de balans van het centrale zenuwstelsel, volgens de Washington University School of Medicine van kno website.

Dimenhydrinate

Dimenhydrinate, Dramamine, een nonprescription drug genoemd, wordt gebruikt voor reisziekte. Het regelt de maag en verlicht duizeligheid. Dimenhydrinate wordt vaak aanbevolen voor ernstige gevallen van hoogtevrees. Dramamine is verkrijgbaar in vloeibare vorm voor kinderen die last van reisziekte en duizeligheid veroorzaken hebben, maar deze medicatie is niet goedgekeurd voor kinderen jonger dan 2 jaar.

DizzyStop

DizzyStop is een medicijn geformuleerd door Stuart Barton M.D., een otolaryngologist die meer dan drie decennia lang al werken met patiënten en doen onderzoek naar de oorzaken van duizeligheid en de beste manieren om te behandelen en verlichten van lijden, volgens DizzyStop.com en «««Desertent.org, de website van de Desert oor neus en keel medical center, waar Dr. Barton geneeskunde praktijken. Dr. Barton de vastberadenheid om te helpen verlichten van zijn patiënten reisziekte, misselijkheid, duizeligheid en vertigo leidde hem maken deze alle natuurlijke medicatie die lijkt te brengen verlichting van vertigo en duizeligheid. Gember, een van de belangrijkste ingrediënten in DizzyStop, wordt beschouwd als zeer effectief voor het beheersen van duizeligheid. De FDA heeft dit product de claims van doeltreffendheid niet geëvalueerd.

Diuretica

Een bekende oorzaak van duizeligheid en duizeligheid is de ziekte van Meniere, legt Randy Swartz, M.D. van de Universiteit van Californië-San Diego School van geneeskunde in een artikel van de 2005 op de Amerikaanse Academie van Family Physicians website. Teveel endolymfe vloeistof in het binnenoor kan leiden tot deze aandoening en aanbevolen behandeling bestaat het verminderen van de vochtretentie van het lichaam. Patiënten zijn vaak geadviseerd om te proberen van diuretica en om een low zout dieet eten. Sommige diuretica kunnen worden gekocht over de toonbank en anderen zijn beschikbaar als een recept medicatie.

Vitaminen

Vitamine B tekorten kunnen leiden tot duizeligheid, en sommige mensen lijden vertigo en duizeligheid vinden dat het nemen van vitamine B6 enkele van het ongemak verlichten kan. Vitamine D is een ander supplement dat kan helpen met duizeligheid dat uit de vloeistof onevenwicht in de oren van mensen voortvloeit.


gerelateerde artikelen