Is het mogelijk om zich te ontdoen van cellulitis & striae?

August 7

Is het mogelijk om zich te ontdoen van cellulitis & striae?

Cellulitis, de blik van de orange-peel veroorzaakt door vetafzettingen net onder de huid, en striae, rode strepen of lijnen veroorzaakt door snelle gewichtstoename of -verlies, zijn normaal en vaak optreden wanneer het lichaam verandert tijdens de natuurlijke groei en veroudering. Cellulitis en striae beïnvloeden mensen van bijna elke leeftijd en gewicht. Terwijl u kunt het minimaliseren van hun uiterlijk, kunt je nooit te ontdoen van hen voorgoed.

Cellulitis: Een gemeenschappelijk probleem

Ongeveer 90 procent van de vrouwen en 10 procent van de mannen heb cellulitis, rapporten wetenschappelijke Amerikaanse website van "De wetenschap van de schoonheid" serie. Meestal begint verschijnen rond de leeftijd 25 tot 35 en treedt op wanneer de collageenvezels die het vet verbinden met uw huid breken, waardoor de vetcellen om verdikking in een golvend mode. Cellulitis verschijnt meestal rond de knieën, heupen en billen. De maag en rug van de bovenarmen kunnen ook ontwikkelen van cellulitis.

Striae op elke leeftijd

Tieners kunnen striae ontwikkelen tijdens groei spurts, zwangere vrouwen krijgen ze als hun buiken uitbreiden, en bodybuilders ze ervaart als spieren in volume veranderen. U kunt de roodbruine strepen als gevolg van de snelle gewichtstoename kan ontwikkelen. Gemeenschappelijke sites voor striae zijn de borsten, heupen, dijen, billen, buik en romp. Bepaalde medicijnen en medische aandoeningen, zoals diabetes en de ziekte van Cushing kunnen verstoren collageen, de belangrijkste bouwsteen van de productie van de huid en veroorzaken striae.

Beloftes, beloftes

Afschaffing van cellulitis en striae is big business. Schoonheidsproducten en cosmetische ingrepen beloven verwijdering, voor een prijs. De website van PubMed gezondheid merkt echter dat geen bestaande behandeling geen cellulitis, nadat het zich ontwikkelt. Het gaat hierbij om gewichtsverlies, massage en chirurgie. Crèmes en zalven helpen niet je verliezen striae, ofwel, neemt nota van de Universiteit van Maryland Medical Center. Deze merken vervagen na verloop van tijd--lichter maken van een zilveren of witte kleur-- en in sommige gevallen kunnen verdwijnen helemaal wanneer het uitrekken zich is over. Laser behandelingen zijn beschikbaar voor zowel cellulitis en striae, maar de resultaten zijn gemengd.

Ontmoedigen van hun ontwikkeling

Een gezonde voeding en levensstijl zijn uw beste wapens tegen cellulitis en striae. Eet een dieet zwaar in vruchten, groenten en vezels en houden je lichaam gehydrateerd te ontmoedigen van cellulitis. Regelmatig te oefenen en het houden van uw lichaam binnen een gezond gewicht is ook belangrijk. Roken verhoogt de kans op het ontwikkelen van cellulitis. In de meeste gevallen echter striae en cellulitis ontwikkelen als onderdeel van de natuurlijke ebb en stroom van het leven--groeien in de puberteit of het uitbreiden van tijdens de zwangerschap kan niet worden vermeden. U kan niet garanderen dat u hen niet zal ontwikkelen, maar u kunt het minimaliseren van hun uiterlijk met self tanning cream en vleiende kleding.


gerelateerde artikelen