Het gebruik van smeerwortel kruid

August 15

Smeerwortel is een kruid met een lange geschiedenis van medicinaal gebruik. Smeerwortel werd voor het eerst mondeling gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid van gastro-intestinale problemen, met inbegrip van acid reflux, obstipatie en diarree. Smeerwortel werd echter verboden voor oraal gebruik in de Verenigde Staten en Europa omdat pyrrolizidine alkaloïden die zijn opgenomen in het kruid lever toxiciteit, wat leidt tot de mislukking van de lever en de dood kunnen veroorzaken. Op dit moment is smeerwortel topisch gebruikt ter vermindering van de pijn en zwelling geassocieerd met spier-verstuikingen. Raadpleeg uw arts voorafgaand aan het gebruiken van smeerwortel te verlichten de pijn van uw verstuiking.

Stap 1

Smeerwortel zalf toepassen. Het evalueren van de huid over uw verstuikte spier waar u wilt vereffenen smeerwortel zalf. Gebroken huid met bezuinigingen, moeten schaafwonden of blaren worden vermeden. Smeerwortel zalf op beschadigde huid toe te passen zou resulteren in systemische absorptie van de smeerwortel, die tot ernstige ziekte leiden kan. Reinigen van de huid en DEP het droog. Masseer smeerwortel zalf zachtjes in de huid. Smeerwortel zalf kan dagelijks worden gebruikt voor maximaal 10 dagen. Na 10 dagen van gebruik, moet smeerwortel zalf worden stopgezet. Raadpleeg uw arts als de pijn of de zwelling nog steeds aanwezig op dit moment is.

Stap 2

Maak een pasta van bladeren van de smeerwortel. Mix 1/8 kopje gedroogde smeerwortel verlaat met 1/8 kopje water in een blender voor ongeveer 10 seconden tot een pasta. Zachtjes masseren deze plakken gekneusd huid. De smeerwortel pasta zal verminderen de zwelling en dus de pijn geassocieerd met de kneuzingen, volgens "het boek van kruiden huis remedie: eenvoudige recepten voor tincturen, thee, zalven, Tonics en siropen." Net als bij gebruik van de zalf, is het echter belangrijk om te onthouden om te voorkomen dat met behulp van een soort smeerwortel op beschadigde huid.

Stap 3

Gebruik vochtig smeerwortel verlaat om een pappen smeerwortel te verlichten de pijn van een verstuiking. Om dit te doen, kook ongeveer 1/4 kop gehakte smeerwortel bladeren gedurende 1 minuut. De bladeren van de smeerwortel afkoelen tot kamertemperatuur toestaan, dan hen gespreid met een mousseline doek. Wikkel de mousseline rond de bladeren van de smeerwortel, overvulling van de bladeren binnen. Knijp zachtjes uit het overtollige water uit de pappen. De pappen toepassen op uw verstuiking om ontsteking te verminderen.


gerelateerde artikelen