Wat te eten voor het ontbijt voor een Race

January 4

Wat te eten voor het ontbijt voor een Race

Wat te eten voor het ontbijt voor een race hangt af van welk tijdstip de race begint, de afstand die u uitvoert en, tot op zekere hoogte, hoe je lichaam reageert op voedsel voor hardlopen. Hoe langer de race, wordt de belangrijkere goede tanken, maar zelfs een korte race verdient een goed geplande ontbijt om u rijdt met uw beste tempo te houden.

Samenstelling van de voeding

Voedsel bevat drie soorten energie: eiwitten, koolhydraten en vetten. Voor een race, moeten koolhydraten voorrang omdat ze snel afgebroken en als de primaire energiebron ter beschikking worden gesteld. Vetten en voedingsmiddelen op basis van eiwit te verteren langer duren, vertragen de absorptie van koolhydraten en kunnen ook je je voelt voller en zwaarder, die u kunt vertragen. Willen deelnemen van 0,5 tot 1 gram koolhydraten per pond lichaamsgewicht voor uw race; voor langere wedstrijden, vasthouden aan 1 gram per pond, de Salt Lake uitgevoerd Company beveelt.

Timing

Eten van twee tot drie uur voordat de race tijd geeft u is tijd om te verteren uw ontbijt zodat de energie daarin klaar voor gebruik. Running zal afleiden van bloed van uw buik naar uw spieren, zodat het voedsel dat je eet zal niet goed worden verteerd. Dit kan leiden tot misselijkheid, buikpijn of krampen. U kunt een sport hydratatie drinken tot 30 minuten vóór de race voor een extra boost als u vóór de race kan niet eten drinken.

Voedingskeuzes

Terwijl koolhydraten uw de pre-race-ontbijt domineren moeten, is het belangrijk om te kiezen van de juiste koolhydraten. Het eten van koolhydraten met een hoge glycemische index, wat betekent dat ze snel opsplitsen in suikers en snel invoeren van uw bloedbaan, rebound lage bloedsuiker kunnen veroorzaken wanneer de suikers worden snel opgebruikt. Om deze reden Ga gemakkelijk op snoep voor het ontbijt. Kies fruit zoals een banaan, waarin sommige vezel, waardoor dat het breekt die meer langzaam, evenals de hele granen zoals havermout. Bevatten een kleine hoeveelheid vetarme eiwitten, zoals eieren of wei-eiwit. Pindakaas en yoghurt ook goed ontbijt keuzes te maken.

Vasten

U macht voelen te angstig om te eten voor een race, of de race kan beginnen zo vroeg, dat heb je geen tijd om te ontbijten. Uw glycogeen winkels duurt ongeveer twee uur als u op ongeveer 85 procent van je maximale hartslag werkt, volgens de website van Ultra uitgevoerd. Als u een 5k in 30 minuten, wellicht u niet te eten iets voordat toeing de startlijn, zolang je je carb laden van de twee dagen vóór de race hebt gedaan. Echter, een studie gepubliceerd in April 2013 de kwestie van het "International Journal van sport voeding en oefening metabolisme" bleek dat lopers liep sneller na carb laden eergisteren en nuttigen van koolhydraten de ochtend van de race.


gerelateerde artikelen