Witlofwortel zal leiden tot samentrekkingen van de baarmoeder tijdens de zwangerschap?

February 15

Er zijn vele verschillende voedingsmiddelen en kruiden die u vermijden tijdens de zwangerschap moet, omdat er niet voldoende aanwijzingen ze veilig. Terwijl het is niet waarschijnlijk dat cichorei uteriene contracties zal veroorzaken, is het mogelijk. Aangezien er geen bewijs is dat de veiligheid ervan te bewijzen, is het best om te voorkomen dat cichorei als je zwanger bent.

Witloof

Cichorei is een plant met verschillende toepassingen, evenals gemeenschappelijke voedsel gebruikt. De wortel van de plant witloof, bijvoorbeeld, is soms opgenomen in koffie als smaakstof agent of als een goedkope vervanger voor koffiebonen. Witlofwortel heeft ook historische gebruik als een antiparasitaire en een behandeling voor intestinale aandoeningen. Omdat het is rijk aan een soort oplosbare vezels inuline genoemd, kan het ook de spijsvertering gezondheid en regelmatigheid bevorderen.

Samentrekkingen van de baarmoeder

Tijdens de zwangerschap huizen je baarmoeder uw zich ontwikkelende foetus. Hoewel het is volkomen normaal om ervaring intermitterende, pijnloos contracties--deze heten Braxton-Hicks weeën--voor het grootste deel, je baarmoeder behoudt zich belangrijke contractiele activiteit voor het proces van de arbeid en levering. Er zijn sommige verbindingen die uteriene contracties kunnen stimuleren, en u moet deze tijdens de zwangerschap vermijden omdat zij een risico kunnen voor uw groeiende baby inhouden kunnen.

Witloof en zwangerschap

Vanaf de publicatie is er weinig onderzoek naar cichorei gebruik bij volwassenen, ondanks het feit dat het meestal in de hele geschiedenis gebruikt is. Volgens «««Wellness.com, wordt witloof vermoed te veroorzaken uteriene contracties, wat betekent dat het is veiliger om te vermijden gebruikend het bij allen tijdens de zwangerschap. Dit geldt ongeacht of je in de buurt van het einde van je zwangerschap; stimuleren van de contracties van de baarmoeder kon niet help induceren van arbeid, en benadrukken of schade toebrengen aan uw baby.

Andere punten van zorg

Een andere reden dat u moet het gebruik van witloof-- of kruid--bespreken met uw verloskundige is dat de FDA kruiden verbindingen op een andere manier regelt, dan ze voedsel en geneesmiddelen doen. Dit betekent dat fabrikanten niet hoeft te bewijzen dat hun toeslag is veilige of effectieve voordat ze het op de markt beschikbaar kunnen maken. Als gevolg van het gebrek aan onderzoek naar cichorei is het veiligst om extreem voorzichtig bij het naderen van het gebruik ervan.


gerelateerde artikelen