Zonnebrandcrème voor skiën

December 28

Zonnebrandcrème voor skiën

U kan koppelen aan zonnebrand tropische vakanties en lange zomerdagen, maar bescherming tegen de zon op uw volgende ski retraite niet afschrijven. Kunt u een ernstige zonnebrand op koude, bewolkte dagen--vooral tijdens het skiën wanneer de zon omhoog weerspiegelt naar uw gezicht van de helder witte sneeuw. Misvattingen over bescherming tegen de zon in de winter kunnen mensen leiden tot risico's bloot van de huid aan de schadelijke effecten van de zon. Zonnebrandcrème is net zo belangrijk voor het skiën als voor een dag op het strand.

Omgevingsfactoren

Outdoor activiteiten in de sneeuw Verhoog uw blootstelling aan straling van de zon. De Environmental Protection Agency meldt dat zonlicht weerkaatst op de sneeuw kan bijna het dubbele van de kracht van ultraviolette stralen. Bovendien, sterker UV-stralen op grotere hoogten. Een lange dag op de pistes betekent hele hijs zootje van tijd buitenshuis--maken van passende zonwering een must.

What to Look For

De ideale zonnebrandcrème biedt breedspectrum UVA en UVB bescherming met een SPF van 30 of meer. Breedspectrum bescherming betekent dat de zonnebrandcrème beschermt tegen huidkanker en vroege veroudering naast het voorkomen van zonnebrand. Voor het skiën, zult u een zonnebrandmiddel dat is waterbestendig, dus het zal blijven zetten ondanks zweet en vliegende sneeuw. De American Academy of Dermatology suggereert crèmes voor het gezicht en stokken voor de gevoelige oogcontour. Er bestaan ook formules die speciaal voor gevoelige huid gemaakt.

Wanneer moeten worden toegepast

Royaal zonnebrandcrème van toepassing op alle gebieden, dat zal worden blootgesteld aan de zon, met inbegrip van oren, gezicht en hals, 15 minuten voordat u erop op de hellingen. U moet houden opnieuw toepassen van het om de twee uur gedurende de dag. Hoe kunt u zich herinneren opnieuw toe te passen zonnebrandcrème wanneer je druk op de piste? Professionele skiër Julia Mancuso meldt in een "Fitness Magazine" artikel dat ze zonnebrandcrème aanvraagt wanneer zij binnen de lodge voor een pauze gaat. Ze houdt ook een fles van zonnebrandmiddelen met haar water, zodat wanneer ze voor een drankje stopt, het herinnert haar zetten meer zonnebrandcrème.

Gemeenschappelijke valkuilen

De American Academy of Dermatology beveelt aan dat wanneer u bent Skiën, u "royaal jas alle huid niet beschermd door kleding." Als u niet zeker weet over hoeveel toe te passen, zekere voor het onzekere toepassing meer in plaats van minder. De overgrote meerderheid van de mensen niet genoeg zonnebrandcrème van toepassing. Skiërs maken vaak de fout zich te baseren op zonnebrandcrème alleen. Zonnebril dragen of ski's bril aan uw ogen beschermen tegen het felle zonlicht en blokkeren van het UV-licht van uw gevoelige oogcontour. Toepassing van een lip protectant met een SPF van 30 of hoger te beschermen uw lippen. Julia Mancuso beveelt ook aan het dragen van een zakdoek rond je lagere gezicht te blokkeren van de stralen van de zon. U kunt ook het dragen van een nek gaiter te beschermen uw nek tegen de zon.


gerelateerde artikelen