10 beste voeding voor het verliezen van gewicht

April 4

10 beste voeding voor het verliezen van gewicht

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die je eten kunt om je helpen gewicht te verliezen. Dat komt omdat deze voedingsmiddelen u helpen meer verzadigd (volledige) dan anderen voelen en dus helpen u minder in de loop van een dag te eten. De volgende lijst van 10 van de beste voedingsmiddelen voor het helpen van u afvallen hebben ook het extra voordeel dat het bevat vitaminen, mineralen en andere voedingsmiddelen die goed voor uw gezondheid zijn.

Appels

Appels helpen u afvallen vanwege het hoge watergehalte, dat ze hebben. Appels hebben ook zowel oplosbare en onoplosbare vezels, die helpt voorkomen dat uw bloedsuiker verhogen dramatisch. Deze bloedsuikerspiegel spikes zijn wat veroorzaken hunkeren naar. Appels bevatten ook quercetine, een voedingsstof die helpt u te beschermen tegen bepaalde vormen van kanker, vermindert schade veroorzaakt door cholesterol en bevordert gezonde longen.

Eieren

Eieren zijn een uitstekende bron van proteïne. Eiwitten eten helpt u bij het gevoel volledig langer. Een studie gepubliceerd in het Journal van de American College of Nutrition ontdekt dat wanneer mensen twee eieren voor het ontbijt aten, dat zij 400 minder calorieën verbruikt dan wanneer ze bagels aten.

Bloemkool

Bloemkool bevat sulforafaan, die is een voedingsstof kanker-bestrijding. Het bevat ook folaat en vitamine C, die kunnen nuttig zijn voor gewichtsverlies. Eten van voedingsmiddelen met meer vitamine C help verbranden je meer vet tijdens lichaamsbeweging.

Magere yoghurt

Calcium en andere voedingsstoffen gevonden in laag-vet zuivelproducten vertragen het proces van het creëren van vet. Ze verhogen ook uw vermogen om te verbranden van vet, vooral rond je buik.

Havermout

De Universiteit van Californië, Berkeley onderzoekers ontdekt dat het eten van ontbijt kunt u dunner maken. Hun studie bleek dat degenen die aten havermout (of andere gekookte granen) had een lagere index van de lichaamsmassa (BMI) dan degenen die andere soorten voedsel voor ontbijt aten.

Pinda 's

Purdue University onderzoekers vonden dat deze combinatie van eiwit, vet en de andere onderdelen van pinda's maken het vullen. De onderzoekers vonden dat mensen die pinda's aten minder in de loop van een dag verbruikt.

Soep

Toevoeging van water in een levensmiddel maakt het meer vullen dan gewoon drinkwater afzonderlijk. Het water in de soep zo helpt je voelt voller zonder u te geven extra calorieën.

Vis

De Australische verzadiging-Index rangschikt ling vis als het meeste voedsel van de vulling uit 38 gemeenschappelijke voedsel. Hoewel de exacte reden voor waarom vis zo vullen onbekend is, denk onderzoekers van het Karolinska Instituut in Zweden dat dit kan worden veroorzaakt door de sterke smaak van vis, die helpt je voelt voller sneller.

Bulgur

Bulgur is een vorm van volkoren. Het bevat een grote hoeveelheid vezels, die helpt voorkomen dat uw bloedsuikerspiegel snel stijgen en versnelt uw spijsvertering proces.

Salade

Salades kunnen u helpen afvallen omdat je verse groenten, bonen, mager eiwit en vetten uit hen alles in één keer kunt eten. Alle ingrediënten voor de salade kunnen u helpen afvallen onafhankelijk, maar toen gegeten samen deze voedingsmiddelen zijn zelfs krachtiger in het helpen van u doen.


gerelateerde artikelen