Vitaminen die uw bloedvaten verwijden

July 31

Vitaminen die uw bloedvaten verwijden

Vitamines spelen een belangrijke rol in veel van de functies in je lichaam. Uw cardiovasculaire gezondheid hangt af van uw vitamine-inname zo goed. Bepaalde vitaminen houden uw bloedvaten gezond door behoud van hun plooibaarheid en het verminderen van de hardheid. Een gehard slagader kan niet volledig verwijden, die hindert doorbloeding en kan leiden tot chronische ziekte. Vitaminen D, E en K zijn nodig voor de werking van de bloedvaten.

Vitamine D

Onvoldoende vitamine d kunnen leiden tot slechte bloedvat gezondheid en functioneren, volgens een studie van 2011 van de Emory/Georgia Tech voorspellende Health Institute. Onderzoekers nam 554 deelnemers en gemeten bloedspiegels van vitamine D. Vervolgens deelgenomen de onderwerpen aan een oefening die toegestaan van onderzoekers te beoordelen van het vermogen van de bloedvaten verwijden. Onderzoekers opgeblazen bloeddruk manchetten rond elke certificaathouder arm en vervolgens bewaakt het vermogen van de bloedvaten verwijden zodra de manchet werd verwijderd. Onderzoekers vonden een directe correlatie met lage niveaus van vitamine D en armere arteriƫle werking. Deze deelnemers met lage vitamine D had minder buigzaam slagaders die niet waren zo effectief leerstoornissen.

Vitamine E

Vitamine E werkt rechtstreeks op het vermogen van het lichaam te verwijden van bloedvaten. Deze vitamine stimuleert twee enzymen die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van de vasoconstrictie en dilatatie. Deze enzymen remmen arachidonzuur metabolisme. Wanneer arachidonzuur metaboliseert, leidt het tot de productie van een prostaglandine veroorzaakt vasoconstrictie. Vitamine E helpt dus, verwijden de bloedvaten door middel van dit mechanisme.

Vitamine C

Stikstofmonoxide is een chemische stof die je lichaam voor vele doeleinden produceert. Stikstofmonoxide werkt op het vasculaire systeem als een krachtige vaatverwijdende. Het remt ook vasoconstrictie. Vitamine C is aangetoond dat het verhogen van het lichaam de productie van stikstofmonoxide, volgens een studie gepubliceerd in "Omloop onderzoek" in 2002. Tijdens deze studie onderging muizen 26 tot en met 28 weken van vitamine-C-suppletie. Onderzoekers vonden dat vitamine C verhoogde het lichaam de productie van stikstofmonoxide.

Aanbevelingen

Je lichaam moet een bepaalde hoeveelheid vitaminen te handhaven gezond functioneren. Volwassenen tussen 19 en 70 jaar oud hebben de 600 internationale eenheden vitamine d dagelijks nodig. Na 70, moet u verhogen tot 800 IU per dag. Na de leeftijd van 14 moeten mensen nemen in 15 mg per dag van vitamine E. volwassen mannetjes noodzaak 90 mg vitamine C per dag, terwijl volwassen vrouwtjes 75 mg per dag moeten.


gerelateerde artikelen