Galvanic spabehandelingen

February 28

Galvanic spabehandelingen

Galvanic spa-behandelingen gebruiken een elektronisch apparaat om te helpen verduidelijken uw huid. Volgens Ultimate-Cosmetics.com werken deze apparaten op de hoofdsom die ze maken een stroom die opent de poriën en laat in water oplosbare stoffen passeren de huid met gemak. Met de huid beter kunnen opvangen product, de theorie is dat moisturizers antiwrinkle crèmes wortel schieten en kunnen hun werk doen. Deze methode kan ook helpen verwijderen van olie en smetten van de huid.

Galvanic Spa gezichtsbehandelingen

U kunt aanvragen dat een galvanische behandeling in uw lokale spa A spa technicus zal gebruik maken van een klein apparaat dat zorgt voor een stroom om te stimuleren uw gezicht. Ze zal dan van toepassing de vochtinbrengende crèmes en crèmes die zijn bedoeld om u er vers uitzien en blazen uw huid te helpen. De crèmes zijn gedacht te worden beter geabsorbeerd na de toepassing van de galvanische stroom en vertrekt u diep gehydrateerd met zachte huid.

Galvanische Cellulite behandeling

Volgens «««Womenfitness.net gebruiken sommige speciale beschermingszones galvanische huidige apparaten op gebieden van cellulitis in het lichaam. Heel erg zoals het gezicht, zal de spa het werkgebied met een galvanische apparaat, en vervolgens toepassing van massage en crèmes op het verzinkt gebied om te helpen met de voorwaarde. De elektriciteit uit de galvanische behandeling wordt gedacht aan het helpen ontbinden de vette stortingen die maken omhoog de cellulitis, toxines te verwijderen, verbetering van de circulatie en Toon helpen de huid.

Galvanische lichaamsbehandelingen

Volgens Dr. Gardner's Anti-veroudert en gezondheid, kunnen galvanische behandelingen ook worden uitgevoerd op andere gebieden van het lichaam. Een therapeut kan een galvanische apparaat gebruiken op de huid van de dijen, buik, billen en armen. Na het stimulerende lichaamsgebieden met het apparaat, zal de technicus spa crèmes om te helpen met het blazen van de huid of massage ter stimulering van het onderliggende weefsel toepassen. De galvanische behandeling van de huid Toon verhoogt, verhoogt de bloedomloop, vermindert vetreserves en verbetert de circulatie.


gerelateerde artikelen