Is beter dan geen ontbijt een ongezond ontbijt?

March 25

Is beter dan geen ontbijt een ongezond ontbijt?

Gebak, donuts, bagels en dampende mokken van mokka zijn alle verleidelijk ontbijt behandelt, maar ze zijn ook ontbreekt in de afdeling voeding. De voordelen van het eten van een gezond ontbijt zijn goed gedocumenteerd, maar zoete en vette voeding niet bijna net zo goed voor je. Als minder dan voedzame keuzes alles wat die je hoeft zijn, kan het echter beter om te eten een ongezond ontbijt dan volledig de maaltijd als u wilt overslaan.

Ontbijt voordelen

De grootste voordelen van het eten van ontbijt van toepassing ongeacht of u een evenwichtige maaltijd of iets minder dan gezond eten. Volgens diëtiste Katherine Zeratsky van MayoClinic.com, kan een ochtend maaltijd verminderen uw honger later op de dag, verminderen uw risico op obesitas, houden van uw bloedsuiker en metabolisme gestage en geven u meer energie. "Ontbijt overslaan is geassocieerd met verminderde lichamelijke activiteit, schrijft" Zeratsky. Dus zelfs als je een gebakje in plaats van een kom havermout, kunt u omhoog beëindigen afbranden de extra calorieën later.

Gezondheidsaspecten

Het is belangrijk om te onthouden dat wat vormt een "gezond" ontbijt voor iemand anders wellicht een geheel andere definitie van u gebruiken. Voedsel dat niet lijken kunnen te hebben eventuele voordelen voor de gezondheid bieden dus eigenlijk een steekproef van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Een middelgrote kaneel-rozijn bagel, bijvoorbeeld, heeft dicht bij 300 calorieën en 60 g koolhydraten, maar heeft ook 2,5 g vezel en meer dan 10 g eiwitten. Gebakken eieren zijn relatief hoog in vet en cholesterol, maar ze zijn laag in calorieën en bieden meer dan 6 g eiwit per eenheid. Zelfs een raspberry Deens gebak heeft dicht bij 1,5 g vezel- en 4 g eiwit.

Portion Control

Praktijk gedeelte controle als u bent geconfronteerd met een spread van minder dan voedzame opties. Als je uitgehongerd bent, langzaam eten en probeer te vullen op een lage-calorie voedsel die beschikbaar, zoals vers fruit zijn. Als je niets gezond om te eten hoeft, jezelf beperken tot kleine porties en hebben een voedselrijke snack, zodra je de kans krijgt.

Overwegingen

"Als u geen tijd om te gaan zitten tot het ontbijt in de ochtend, overwegen om gezond ontbijt voedingsmiddelen met u te werken," suggereert geregistreerde diëtist Leslie Beck. "Met deze voedingsmiddelen met u zal voorkomen dat u van het ontbijt in de coffeeshop of aandrijving-thru kopen." Wanneer u de gelegenheid hebt, kies een ontbijt dat vezelrijk koolhydraten, magere eiwitten en gezonde vetten, als "Cooking Light" diëtist die Holley Johnson Grainger beveelt combineert.


gerelateerde artikelen