Hoe om de stekker uit mijn oren als ik niet hoort

March 17

Hoe om de stekker uit mijn oren als ik niet hoort

Of u nu verkouden of je gewoon uit een cross-country vlucht stapte heb, je voelt een symptoom--uw oren zijn aangesloten. Hoewel dit niet een ernstige aandoening, het is ongemakkelijk, en het maakt het lastig als je moet horen wat anderen zeggen u. Uw oren krijgen aangesloten tijdens een verkoudheid of een vlucht omdat uw buizen van Eustachius worden belemmerd. Wanneer dit gebeurt, uw trommelvliezen kan niet trillen zij manier zij verondersteld, resulterend in het gevoel van druk en uw verminderde gehoor.

Stap 1

Knijp sommige nasale decongestiva in beide neusgaten. Dit kan helpen u uw oren, haal volgens de gezondheid van de rapporten van de consument.

Stap 2

Gapen of slikken vaak dus u de druk te tussen uw oren en de lucht buiten uw oren egaliseren kunt. Als dit niet helpt, probeer dan kauwgom. De kauwen actie helpt maken van je oren "pop", zodat u van de druk ontdoen kunt en hoorzitting, volgens de gezondheid van de rapporten van de consument gedempt.

Stap 3

Neem een dosering van een orale decongestiva. Als de medicatie van kracht wordt, kan het helpen verlichten van de druk die je in je oren voelt, volgens de Mayo Clinic.

Stap 4

Uw buizen van Eustachius deblokkeren door je neus inpluggen en uitblazen. Als u een pop hoort, u hen hebt losgekoppeld, maar wees voorzichtig niet te blazen te hard. Als u te hard blazen, zou u uw trommelvliezen, perforate volgens de gezondheid van de rapporten van de consument.

Waarschuwingen

  • Niet vliegen wanneer heb je een infectie van de luchtwegen of een koude--dit verhoogt het risico van oor problemen, volgens de gezondheid van de rapporten van de consument.

Tips

  • Als u met een baby vliegt, zorg ervoor dat je haar een fles zoals uw vliegtuig is opstijgen. Zuigen op de fles en slikken het water of de formule helpt haar ter bestrijding van vliegtuig oor.
  • Als uw conditie langer dan een paar weken duurt, ga naar uw arts, volgens de Mayo Clinic.

Wat die u nodig hebt

  • Nasale decongestiva
  • Mondelinge decongestivum
  • Suikervrije kauwgom

gerelateerde artikelen