Ananassap & honing voor een hoest

February 24

Ananassap & honing voor een hoest

U kunt de verzacht een zware hoest met een zelfgemaakte brouwsel van ananassap en honing voor een effectieve en smakelijk alternatief voor over-the-counter hoest suppressants. Dit soort natuurlijke remedie is gebruikt voor de generaties van de Amish en andere sectoren als alternatief voor de hedendaagse synthetische stroop. Met slechts twee eenvoudige ingrediënten biedt deze gezonde optie voedingssteun met aandacht voor de fysieke symptomen die u van een hoest ondervindt mogelijk. Net als bij het proberen een remedie van het huis, moet u eerst uw arts raadplegen.

Hoesten

Je lichaam alleen maar om te hoesten niet hoesten: het is een mechanisme of automatische reactie van uw lichaam om slijm, volgens Dr. Blaurock-Bush van preventie volksgezondheid. Het doel van de meeste hoest remedies, waaronder die met ananassap en honing, is om slijm los terwijl rustgevende je keel. Natuurlijke hoest remedies, in het algemeen, gericht op het bereiken van dit zonder additieven en synthetische ingrediënten die de potentie hebben om negatieve bijwerkingen veroorzaken.

Ananassap en honing remedie

Om uw eigen ananassap en honing hoest remedie thuis, gewoon meng 1 tbsp. van honing in 1/2 kopje warme ananassap. Opwarming van de aarde het ananassap helpt de honing te ontbinden meer snel en gelijkmatig. U kunt drinken het warme mengsel of u kunt het chill of het giet over ijs voor als u liever een koud drankje. Voor een optionele nemen over deze oplossing, kunt u het bereid mengsel toevoegen aan een kop hete thee. Tenzij een koudere drank uw voorkeur is, kunnen de rustgevende effecten van de warmere optie effectiever bij de aanpak van een hoest zijn.

Geneeskrachtige eigenschappen van ananas

Ananas is niet alleen voor drankjes en desserts. Rijk aan het enzym bromelaïne, onderzoek heeft aangetoond dat de ananas effectief in het behandelen van Long ontsteking die kan worden veroorzaakt door overmatig hoesten, het onderdrukken van de drang om te hoesten meer, volgens de National Library of Medicine kan zijn. Deze studie geeft ook aan dat de natuurlijke wijze aanwezig in ananas bromelaïne soortgelijke effecten bieden kan als de hoest die u lijdt als gevolg van astma.

Geneeskrachtige eigenschappen van honing

Honing is al jaren bekend door vele culturen om haar vele geneeskrachtige eigenschappen. Vandaag, echter, heeft onderzoek uitgevoerd door Dr. Ian Paul van Penn State University bevestigd dat kinderen die kleine doses van boekweit honing kregen minder ernstig hoesten minder vaak ervaren terwijl slapen ook meer solide dan andere kinderen die werden gegeven een synthetische winkel repressieve hoest of niets gekocht bij allen. Honing moet niet worden gegeven aan kinderen jonger dan één jaar, zoals gevallen van botulisme zijn gekoppeld aan zuigelingen die honing verbruikt.


gerelateerde artikelen