Hoe vindt u een arts die is gespecialiseerd in vitamine tekorten

January 10

Hoe vindt u een arts die is gespecialiseerd in vitamine tekorten

Volgens «««MayoClinic.com nodig het menselijk lichaam bepaalde stopplaatsen van zowel de vitaminen en de mineralen goed werkt. Juiste vitamine niveaus kunt u handhaven door het eten van een gezonde, evenwichtige voeding overeenkomstig nutritional richtsnoeren door de Food and Drug Administration. Als u zich zorgen maakt over bepaalde Voedingstekorten, zoeken overleg met een medische professional om te beoordelen van de aard en de mogelijke oorzaken van eventuele tekortkomingen. Zodra een tekort wordt vastgesteld, moet u meestal lopende behandeling te zoeken. Als het gebrek betrekking heeft op een specifieke medische aandoening of ziekte, kan gespecialiseerde medische zorg worden verlangd.

Stap 1

Een afspraak met een huisarts. MayoClinic.com merkt dat een huisarts de mogelijkheid heeft om aanvragen van bloedonderzoeken die een breed scala aan vitamine tekorten kunnen beoordelen. U kan worden gevraagd om het nemen van verschillende tests van het bloed, en zal de bloedmonsters worden geanalyseerd om te kunnen beoordelen van de nutritionele niveaus in je bloed. De resultaten worden vervolgens vergeleken met de normen, en alle resultaten die onder de normen vallen geven een tekort.

Stap 2

Bespreek de specifieke gebreken met de medische provider. Volgens bronnen bij MayoClinic.com, enkele tekortkomingen zijn het gevolg van slechte voeding en voeding, en u wellicht aanpassen van uw dieet en gebruiken van supplementen om het gebrek te verhelpen. Sommige gebreken, kunnen evenwel het resultaat van een specifieke ziekte of bloed stoornis, zoals ziekte, coeliakie van de ziekte van Crohn, aandoeningen van de nieren of alcoholisme. In dit geval, kan de medische provider u doorverwijzen naar een specialist.

Stap 3

Het aanvragen van verwijzingen voor medische specialisten of een diëtist die Activiteitenweergave geeft de lopende behandeling en dieet plan. De American Dietetic Association stelt dat veel mensen met voedingskwesties van de voortdurende steun van een geregistreerde diëtist profiteren kunnen. Een diëtist meestal helpt u bij het plannen van een uitgebalanceerd dieet en adviseert u over het gebruik van vitaminesupplementen. Als je tekort het gevolg van een ziekte of medische aandoening is, kan u worden verwezen naar een medisch specialist, evenals een diëtist. Bijvoorbeeld, hebt u voor de ziekte van Crohn, ziet u mogelijk een arts die gespecialiseerd in de gastro-enterologie is, en u wellicht ook regelmatig afspraken met een specialist van voeding.


gerelateerde artikelen