Soorten gewicht opleiding Sets

December 15

Soorten gewicht opleiding Sets

Overzicht

Uitvoeren van gewicht opleiding training op een regelmatige basis geeft u een breed scala aan voordelen, met inbegrip van toegenomen bot massa, verbeterde sterkte voor dagelijkse activiteiten, verhoogde stofwisseling en verhoogde spierspanning. Als u een gewicht trainingsprogramma ontwerpt, moet u bepalen hoeveel herhalingen, of herhalingen, van elke oefening die u zult uitvoeren. Ook moet u kiezen hoe u deze herhalingen worden gegroepeerd in sets.

Straight Sets

Uitvoeren van rechte sets is de standaardmethode voor het regelen van uw gewicht opleiding training. Rechte sets moeten u voor het uitvoeren van een aantal sets met behulp van hetzelfde aantal herhalingen en het gebruik van hetzelfde gewicht. Bijvoorbeeld, kan u uitvoeren drie sets van 12 herhalingen met behulp van 40 pond voor een bepaalde oefening en twee sets van zes herhalingen met behulp van 75 pond voor een ander.

Piramide Sets

Wanneer u piramide sets uitvoert, manipuleren u het gewicht gebruikt en de herhalingen uitgevoerd naarmate je verder door middel van uw training. Bijvoorbeeld, in set één jij 12 herhalingen met 60 pond; in set twee voert u 10 herhalingen met 70 pond; en in set drie, jij acht herhalingen met 80 pond. Piramide sets kunnen u opwarmen geleidelijk als je verhogen van de intensiteit van uw training.

Super Sets

Oefeningen in paren rangschikken heet super instelling. U rusten niet tussen koppelingen, maar alleen op de voltooiing van de tweede oefening binnen de super instellen. Er zijn drie hoofdtypen van super sets. In de super sets agonist koppel je oefeningen die de dezelfde spiergroep te werken. U kunt bijvoorbeeld lunges combineren met squats of bankje persen met push-ups. In de super sets van de antagonist, je koppelt oefeningen die tegenover spiergroepen werken, net als bij de lat pull-downs en schouder persen of uitbreidingen van het been en been krullen. Met het bovenlichaam / lagere lichaam super sets, u paar een bovenlichaam oefenen met een lagere lichaamsoefeningen. U kunt bijvoorbeeld bankje persen combineren met lunges of stap ups met biceps krullen. Al deze typen van super sets kunt u uitvoeren meer werk in minder tijd, waardoor ze zeer nuttig als u slechts een korte tijd uit te werken. Alle super set methoden zal het verhogen van de intensiteit van uw training door het verminderen van de hoeveelheid tijd die u rusten.

Tri Sets en Giant Sets

Als u drie trainingen combineren, dit heet een tri-set. Groepen van vier of meer oefeningen heten giant sets. Zowel tri sets en giant sets zal verder toenemen de intensiteit van uw training.

Drop Sets

Drop sets worden gebruikt door bodybuilders te verhogen spier massa en ook zal verhogen van uw gespierd uithoudingsvermogen. Drop sets kunnen u uw set voorbij de punt van zijn normale beëindiging uitbreiden. Meestal bij het uitvoeren van een oefening, moet je stoppen omdat je spieren worden moe. Ze zijn echter maar al te moe om te heffen van het gewicht dat u gebruikt en zijn niet volledig uitgeput. Bij het uitvoeren van drop sets, zodra je gespierd falen--hebt bereikt het punt waarop u kunt niet doorgaan tillen het gewicht--u onmiddellijk Verminder, of drop, het gewicht en blijf uw toestel met behulp van een lichter gewicht aan je spieren meer intens te werken.

Een voorbeeld voor biceps krullen zou uitvoeren van 10 herhalingen met behulp van 35 pond te mislukken, dan zeven herhalingen met 27.5 ponden te mislukken, afwerking met zes herhalingen met behulp van 20 pond te mislukken.


gerelateerde artikelen