Wat Is Pull/Push Powerlifting?

October 26

Wat Is Pull/Push Powerlifting?

Powerlifting is een sterkte sport waarin u in squat, deadlift en bankdrukken concurreren. Push-pull kan verwijzen naar de training of wedstrijd. Een push-pull meet is beperkter in omvang dan een volledige meet. Push-pull opleiding is een methode voor het instellen van uw programma te richten op bepaalde spiergroepen en zorg voor voldoende hersteltijd. Raadpleeg uw arts vóór het begin van een dieet of oefening programma.

Push-pull

Push verwijst naar het bankdrukken en pull verwijst naar de deadlift. Het bankdrukken wordt geduwd off van je borst van een dode te stoppen. De deadlift is getrokken uit de grond. Wanneer concurreert, moet u de opdrachten en de regels te allen tijde volgen. Een push-pull-meet kenmerkt alleen de bankdrukken en de deadlift, met de winnaar in elke gewichtsklasse met het hoogste totaal tussen de twee. Sommige volledig voldoet aan die zijn voorzien van de squat moeten ook een push-pull-divisie.

Push opleiding

Push opleiding is opleiding uw bank en de spieren die u helpen bij het verheffen van je armen of uitbreiding van uw armen. Deze spieren zijn de borst, schouders en triceps. Zowel samengestelde oefeningen zoals de schouder pers en close-grip bench press kunnen worden gebruikt, en de triceps zwaar werk. Zware schouder te drukken kan worden vervangen voor benching als u meerdere dagen per week zijn benching. Dit kunt u werken de schouders zwaar met minder gewicht, geven u iets van een rust. Barbell en dumbbell extensies kunnen ook worden gebruikt om te werken uw triceps.

Trek opleiding

Pull opleiding meestal verwijst naar de opleiding uw deadlift en veel van de ondersteunende spieren, inclusief je middelste en bovenste rug. De deadlift zelf werkt sterk je rug ongeacht deadlift stijl. Extra training voor uw latissimus dorsi wordt meestal uitgevoerd op deze dag. Oefeningen zoals chinups en rijen werken deze spieren, die de breedste van je rug. Deze spieren ook steun uw schouders wanneer benching en kraken, waardoor ze belangrijk op alle drie liften. Haalt met een barbell of halters kan gedaan voor extra volume voor uw bovenrug.

Trainingsweek

Een push-pull-opleidingssysteem berust meestal rond een week drie of vier dagen opleiding. Een bekend voorbeeld zou te trekken op maandag, op woensdag, squat op vrijdag, duwen en duwen weer op zaterdag. Zaterdag is vaak een lichtere dag waar u kunt werken aan techniek of gebruik bankdrukken variaties, zoals deelbewegingen, incline bench presses of de militaire druk op. Deze training-methode kunt u gebruiken meer volume per spiergroep elke trainingssessie dat een geheel-body routine, maar vereist meer herstel.


gerelateerde artikelen