SAP dat triglyceriden verlaagt

October 20

SAP dat triglyceriden verlaagt

Geen enkele vorm van vruchtensap zal magisch uw triglyceriden, een soort vet dat zich ophoopt in je bloedbaan en verhoogt het risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten verlagen. Maar als je fruit sap laag in fructose drinkt, kan het helpen beheren van uw triglyceridenspiegels. Een dieet dat meer dan 100 gram per dag van fructose omvat kan verheffen uw triglyceriden, volgens een wetenschappelijke verklaring uitgebracht in April 2011 door de American Heart Association.

Fructose

Fructose komt van nature in fruit, honing en groenten. Het is ook in tabel suiker en hoge-fructosestroop, gewoonlijk toegevoegd aan frisdranken. Ongeveer 30 procent van de fructose verbruikt door Amerikanen vandaan frisdranken, ongeveer 22 procent komt uit granen en ongeveer 19 procent uit vruchtensap, volgens de derde nationale gezondheids- en onderzoek-onderzoek gepubliceerd in het juli 2008 editie van de "Medscape Journal of Nutrition." Vruchtensap kan helpen u voldoen aan uw dagelijkse behoefte aan fruit-ongeveer 1 1/2 tot 2 kopjes per dag, afhankelijk van uw leeftijd, geslacht en fysieke activiteit.

Aanbevolen inname

Een kopje van 100 procent vruchtensap telt als een kopje van fruit. Kies om te helpen houden uw triglyceriden in het toegestane bereik van 150 mg/dL-milligram per deciliter van bloed- of minder, vruchtensappen met een relatief lage hoeveelheid suiker. Tomatensap is een goed voorbeeld van een lage fructose vruchtensap. Een kopje van tomatensap bevat een totaal van 8.65 gram suikers, met inbegrip van 3.74 gram fructose. U kon 11 kopjes drinken zonder uw dagelijkse suiker is overschreden.

Suikergehalte

Sommige vruchtensappen zijn moeilijker op te nemen in een triglyceride-bewuste voeding. EĆ©nkop snoeien sap, bijvoorbeeld, bevat 42.11 gram suiker. Indien u uw dagelijkse fruit eis uitsluitend via snoeien sap wordt voldaan, zou uw consumptie van fructose hoger zijn dan 100 gram. Voorbeelden van andere vruchtensappen en hun suikergehalte per kopje druivensap, 35.93 gram; ananassap, 25 gram; jus d'orange, 20.69 gram; grapefruitsap, 22.48 gram en appelsap, 23.86 gram. Vruchtensappen met toegevoegde suikers te vermijden.

Taart kersensap

Veelbelovend, hoewel lichte, blijkt dat de taart kersensap kan helpen verminderen uw low-density-lipoprotein, LDL, of "slechte" cholesterol. Een dierlijke studie geleid door E. M. Seymour van de Universiteit van Michigan, gevonden dat ratten gevoed van scherpe kersen verloren gewicht extract en verlaagd hun cholesterolgehalte ondanks het eten van een vetrijke dieet. Seymour de studie werd gepubliceerd in oktober 2009 de kwestie van de "Journal of medicinale voedsel." Geen studie gepubliceerd vanaf augustus 2011 suggereert dat enige vorm van vruchtensap drinken uw triglyceriden verlagen kan.


gerelateerde artikelen