Voordelen van vitamine C voor gezicht poriën

January 1

Voordelen van vitamine C voor gezicht poriën

Vitamin C, which is one of the better known antioxidants, helps treat and prevent acne by nurturing and protecting your skin, according to Acne-Resource.org. Vitamine C werkt als een barrière van de huid om te vechten tegen vrije radicalen veroorzaakt door dergelijke toxines als bacteriën en vervuiling. Profiteer van de voordelen van vitamine C voor je gezicht poriën--het kan verminderen van vlekken en houden je poriën duidelijk.

Elastine en collageen

Voordelen van vitamine C voor gezicht poriën

Vitamine C bestrijdt vrije radicalen, die schade toebrengen aan uw huid. Het helpt ook je huid verjongen door elastine en collageen ontwikkeling te bevorderen. Of je vitamine C via voedsel of als aanvulling innemen, of u een actuele vitamine C formule gebruiken, helpt het produceren van elastine en collageen terwijl het vrijkomen van olie en vuil in de poriën van de huid, volgens DocShop.com. Collageen en elastine zijn essentiële eiwitten die nodig zijn om nieuwe huid, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Herstel van de wond

Voordelen van vitamine C voor gezicht poriën

Een ander voordeel van vitamine C voor gezicht poriën is haar vermogen om te helpen genezen van de huid. Actuele vitamine C werkt rechtstreeks op de huid om te genezen van poriën, zoals het stabiliseert collageen, volgens DermNetNZ.org. Vitamine C in welke vorm versnelt het herstel van de wond. Het rechtstreeks geneest "acne-gevoelige huid" te drukken, en de ontwikkeling van vlekken, volgens Acne-huid-Care.ca.

Ontsteking

Lelijke vlekken mogelijk een van de slechtste aspecten van acne. Naast het voorkomen van nieuwe vlekken, helpt vitamine C ook met bestaande aangesloten en geïrriteerd poriën. Vitamine C helpt de huid te regenereren, vermindert het ook ontsteking van puistjes, volgens Acne-huid-Care.ca. Vitamine C als een actueel oplossing van toepassing is, of als een aanvulling om te helpen met ontsteking van acne te nemen.

Kruiden en vitamine C

Voordelen van vitamine C voor gezicht poriën

Kruiden voor acne aanbevolen omwille van hun huid genezende eigenschappen bevatten vaak ook vitamine C, volgens het boek "Herbal Remedies" door Andrew Chevallier. Deze kruiden omvatten klit, gele dok en rode klaver. Terwijl deze kruiden voornamelijk mondeling worden genomen om te ontgiften of het reinigen van het lichaam, kunnen ze worden gebruikt in een actueel oplossing ook, volgens "Kruidenremedies." Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat het gebruiken van kruiden met vitamine C om je gezicht poriën.

Rozenwater, die wordt gedistilleerd uit roze bloemblaadjes, wordt vaak gebruikt als bloedstelpend middel en anti-inflammatoire om te kalmeren en Toon huid poriën, volgens "Kruidenremedies." Rozenbottels bevatten een grote hoeveelheid vitamine C en vaak zijn gemengd in een siroop aan het bestrijden van infecties.


gerelateerde artikelen