Wat vrucht Is hoog in calorieën?

December 19

Wat vrucht Is hoog in calorieën?

Meeste vruchten is een gezonde keuze, laag in vet en calorieën, maar wat fruit is hoog in calorieën en slechts met mate moet worden geconsumeerd. Zelfs calorierijke vrucht bevat vele nutritionele voordelen, echter.

Fruit

Fruit kan vers, bevroren, conserven, gedroogd of juiced. Afhankelijk van hoe de vrucht is opgesteld, kan de calorietelling variëren. Volgens de website van het kasteel van de gezondheid bevestigd de Food and Drug Administration die bevroren vruchten kan bieden dezelfde voedingsstoffen en voordelen als vers fruit. Fruit in blik en vruchtensappen hebben meestal meer calorieën als gevolg van de stroop of suiker toegevoegd. Gedroogde vruchten, zoals rozijnen en pruimen, zijn hoger in calorieën dan vers fruit. Rozijnen, het product van krenten en rozijnen, zijn zoet en taai, met een kopje met 432 calorieën. Pruimen, plakkerig en taai met een dichte smaak, hebben net iets meer dan 400 calorieën per kopje. Gedroogd fruit is over het algemeen compacter en calorie-dicht, in tegenstelling tot regelmatige vrucht, die hoog in vochtgehalte.

Typen

Vruchten hoog in calorieën bevatten avocado's, vijgen, datums, rozijnen, pruimen en kokosnoten. Datums, glanzend uiterlijk, hebben een overweldigende 500 calorieën per kopje. Ze zijn zoet smakende en zeer laag in vocht. Een kopje geraspte kokosnoot heeft een dichte 283 calorieën. Het vlees binnen is wit en mild zoete. De kokosnoot noch de avocado heeft een eetbare huid. Een kopje van avocado segmenten biedt 235 calorieën. Het is een boterachtige, nootachtige smaak vrucht, bekend als de guacamole primaire ingrediënt. Verse vijgen, zijn met een kopje holding 167 calorieën, zoet en taai.

Voordelen

Avocado's hebben oliezuur, een enkelvoudig onverzadigde vetten die bijdragen kan tot het verminderen van cholesterolniveaus, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen website. Zowel de avocado's en de vijgen zijn een goede bron van kalium, die kan helpen reguleren van de bloeddruk. Vijgen zijn ook een goede bron van vezels. De cookie kokosnoten website zegt kokosnoten zijn rijk aan laurinezuur, een antivirale en antischimmel en antibacteriële stof. Datums zijn hoog in de antioxidanten, polyfenolen genoemd. Volgens de website van fruit en groenten meer zaken zegt de U.S. Department of Agriculture datums zijn hoger in polyfenolen dan de meeste andere groenten en fruit. Pruimen zijn hoog in antioxidanten als vitamine A. Ze zijn ook een goede bron van kalium en vezels, helpt lager cholesterol en bloedsuikerspiegel te reguleren. Rozijnen zijn een goede bron van antioxidanten, kalium, ijzer en borium, een mineraal dat een rol in de gezondheid van het been speelt.

Nadeel

Als u probeert om gewicht te verliezen, misschien snacking op een avocado of een kokosnoot niet de beste keuze. Avocado's en kokosnoten hebben ook een hoge vet tellen, hoewel de meeste van het vet is van de gezonde variëteit. Vijgen en pruimen bevatten oxalates, die kunnen opbouwen in het lichaam en gezondheidsproblemen veroorzaken. Volgens de website van de gezondste voedingsmiddelen van de's werelds storen oxalates ook calcium absorptie. Datums zijn hoog in suiker, 125 g in een kopje, net als pruimen, bij 73g in een kopje en rozijnen, 93 g per kopje.

Overwegingen

Fruit kan in een verscheidenheid van manieren worden verbruikt. Het kan alleen worden gegeten in een dessert, gegrild of in een salade. Fruit is vaak verfilmd smoothies, of toegevoegd aan bevroren yoghurt of ijs. Vers of bevroren fruit is de meest dichte nutriënten vorm. Zowel verse en bevroren groenten kan voor een drankje zonder de toegevoegde suiker meestal te vinden in de al gemaakte vruchtensappen worden juiced.


gerelateerde artikelen