Hoe krijg ik een Man verslaafd aan jou

November 30

Hoe krijg ik een Man verslaafd aan jou

Om een man verslaafd aan u, moet u ter stimulering van de onderdelen van zijn hersenen die leiden tot verlangen en verlangen en deelnemen aan activiteiten die verslavend, feel-good chemische stoffen, zoals dopamine en endorfine release. Herinneringen, ervaringen, voedsel en zelfs bepaalde geuren kunnen leiden tot intense gevoelens in een man die houden hem aaneengeregen op liefde en verlangen en wanhopig voor meer informatie zal. Het beste van allen, kunnen deze eenvoudige technieken werken voor de meeste iedereen, of je in een nieuwe relatie of op zoek naar de vonk in een verbintenis op lange termijn te herwinnen.

Stap 1

Maak een "zintuiglijke verbinding" door het dragen van een specifiek merk parfum of op smaak gebrachte lipgloss. In de toekomst wanneer hij de geur van uw parfum of een vergelijkbare smaak van uw lipgloss ontmoet, hij zal pijn voor u, zegt Jeffrey Bernstein, Ph.D, auteur van het boek "waarom niet kan u mijn gedachten lezen?" "Wanneer hij ervaart iets dat hij koppelt aan het vallen in liefde met u, die intense, sensuele herinneringen leiden tot een positieve reactie van de fysieke en genereren instant verlangen," zegt Bernstein.

Stap 2

Geef hem een beetje tijd je missen. Het onderhouden van een zelfstandig leven buiten uw relatie met hem. Ga buiten de stad met vrienden of familie, en laat hem thuis na te denken over u.

Stap 3

Feed hem zowel pittige en zoete voedingsmiddelen. Warm en kruidig eten releases feel-good chemische stoffen genaamd endorfine in de bloedbaan, terwijl zoete smaken en geuren ".. .induce een toestand van fysieke plezier," zegt Alan Hirsch, MD, de neurologische directeur van de geur en smaak behandeling en Research Foundation in Chicago, Illinois. Neem hem eenmaal per week voor pittige Thaise gerechten, bijvoorbeeld. En voor dessert, probeer een beetje zoete honing zetten je lichaam en laat hem likken op vandoor, beveelt aan Los Angeles, Californië seksuoloog Ava Cadell, Ph.D. Hirsch zegt ook dat volgens zijn onderzoek, de geuren dat de meeste mannen wekken omvatten kaneel broodjes, vanille, lavendel, donuts en pompoen pie.

Stap 4

Plagen en flirt met hem. Stuur hem sexy berichten op zijn mobiele telefoon, of laat een notitie van de liefde in zijn zak. Uitstellen van iemands bevrediging zal maken hem tot fantaseren over u en wilt dat u nog meer, zegt van Cosmopolitan magazine.

Stap 5

Samen nieuwe dingen proberen. Neem een weekend in een hotel in een vreemde stad, of gaan kamperen onder de sterren. "Met nieuwe ervaringen met uw man releases dopamine, welke triggers lust en verlangen," zegt Helen Fisher, PhD, een antropoloog en auteur van het boek, "Waarom We Love." Dopamine, een chemische stof die het plezier centrum van de hersenen stimuleert, motiveert ons te willen herhalen van aangename activiteiten, en is een van de belangrijkste chemische stoffen betrokken bij verslaving.

Stap 6

Schrik een beetje met elkaar. Intens horrorfilms van het horloge, rijden van achtbanen of ga bungeejumpen. Risicovolle activiteiten vol met adrenaline ook verhogen dopamine, zegt antropoloog Helen Fisher.

Stap 7

Zijn naam vaak zeggen. Fluister iets in zijn oor die u toelaat om hem bij zijn naam noemen, of zijn naam zeggen terwijl je zijn nek kussen. Horen van zijn eigen naam kan worden een krachtige afrodisiacum, beweert Eve Marx, een lichaamstaal expert en auteur van "Lees mijn heupen."

Waarschuwingen

  • Niet vertellen hem alles over uzelf alle tegelijk--Cosmopolitan onthullen van dingen over jezelf langzaam om hem te houden terugkomen, adviseert.

Tips

  • Mannen hou ook van mysterie en verrassing, zegt Cosmopolitan magazine, zo verandering je haar nu en dan omhoog of dragen van een jurk sexy, nieuwe komt opdagen.

gerelateerde artikelen