Hoe om te kalibreren van een pols bloeddruk manchet

March 7

Kalibreren van een pols bloeddrukmonitor omvat een reeks van lezingen om een basislijn, die vervolgens wordt gebruikt om te vergelijken uw dagelijkse lezingen van de bloeddruk en om te controleren of er nu wijzigingen zijn of niet. Dit helpt u te achterhalen of uw lezingen hoog vanwege een werkelijke probleem zijn of indien ze kunstmatig hoog als gevolg van een bepaalde situatie. De Mayo Clinic gelast dat, gedurende de metingen moet u moet ervoor zorgen dat uw arm en pols om een nauwkeurige niveau hart aan het lezen bent.

Stap 1

Beginnen met het lezen van de handleiding die bij uw pols bloeddrukmonitor wordt geleverd. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe het werkt en wat het meet. Ook worden nieuwe batterijen installeert zodat de monitor lezingen vindt goed.

Stap 2

Hebben uw arts nemen uw bloeddruk lezingen met apparatuur die bekend staat om goed te werken. Breng uw monitor met u aan de afspraak.

Stap 3

Neem van uw bloeddruk lezingen op kantoor van de dokter en schrijf de nummers. Meteen uw bloeddruk met behulp van uw nieuwe pols bloeddruk manchet. Schrijf die getallen.

Stap 4

Herhaal de metingen in 10 tot 15 minuten om dubbel te controleren. Nogmaals, heb uw arts meet uw bloeddruk met zijn apparatuur en onmiddellijk daarna meet u met behulp van uw eigen Bloeddrukmonitor.

Stap 5

Terug van uw home monitor en een nieuwe kopen als de lezingen door meer dan een paar punten verschillen. Als de lezingen alleen uitgeschakeld door een paar punten zijn, noteert u in uw administratie zodat u nauwkeurige schattingen krijgen kunt telkens als u uw bloeddruk thuis manchet gebruikt.

Tips

  • Opnieuw kalibreren uw thuis bloeddruk manchet ten minste elk jaar. Als u uw bloeddruk nauw controleert, opnieuw kalibreren met uw arts de machines om de zes maanden.

Wat die u nodig hebt

  • Pols bloeddruk manchet
  • Pen
  • Papier

gerelateerde artikelen