Zwangere vrouwen kunnen eten ongezouten boter?

December 26

Zwangere vrouwen kunnen eten ongezouten boter?

Ongezouten boter is niet meer of minder voedzaam dan gezouten boter. Boter in het algemeen is niet de beste keuze tijdens de zwangerschap vanwege haar hoge gehalte aan vetstoffen, maar de af en toe aflaat niet zal schaden. Kiezen voor biologische boter die vrij is van hormonen of additieven indien mogelijk.

Verschillen

Alle boter verkocht in de VS is gezouten, tenzij het is specifiek gelabeld "ongezouten." De meeste mensen de voorkeur aan de smaak van gezouten boter voor koken of verspreiden op toast, aardappelen of maïs, maar bakkers vaak afhankelijk van ongezouten boter om te controleren het natriumgehalte van gebakken goederen, zoals cakes en koekjes. Ongezouten boter is meer bederfelijke dan gezouten boter, sinds zout fungeert als een conserveermiddel, maar als passende wijze wordt bewaard in de koelkast, het duurt ten minste twee weken.

Ongezouten boter tijdens de zwangerschap

Zwangere vrouwen moeten verminderen of elimineren van boter en andere full-vet zuivelproducten uit hun voeding tijdens de zwangerschap, volgens Dr. Aviva Jill Romm. Zwangere vrouwen die veel melk drinken of eten een heleboel boter of ijs, de neiging om grote baby's, potentieel complicerende bevalling hebben. Een kopje boter bevat meer dan 1600 calorieën, allemaal uit vet.

Aanbevelingen

Er is geen ontkennen dat de bevredigende romigheid boter geeft af en toe te eten, en een paar klopjes ongezouten boter, of een cookie waarin ongezouten boter kan een zwangere vrouw waarschijnlijk geen kwaad. Als u kiest om het gebruik van boter, kunt u dat doen met mate, als onderdeel van een goed uitgebalanceerd, voedzaam dieet dat ten minste twee kopjes fruit per dag en 2 1/2 kopjes groenten omvat. Eet minstens 6 oz. van volle granen, zoals tarwe pasta en brood, bruine rijst, quinoa of faro. Eet geen ongezouten boter, die heeft een off-smaak of geur en misschien worden verwend.

Alternatieven

Als u gezond eten een deel van uw dagelijkse levensstijl maakt, uw voorkeuren zal veranderen en u zult hunkeren naar vettig voedsel zoals boter, minder vaak. Smaak aardappelen, groenten of rijst met kippenbouillon, biologische kruiden mixen of soja saus. Gesneden amandelen of cashewnoten toevoegen aan salades en stoofschotels voor een bevredigende crunch. Top gebakken aardappelen met magere yoghurt of vetvrij zure room en bieslook.


gerelateerde artikelen