Hoe warm Water drinken voor Weight Loss

July 31

Volgende keer dat u overwegen te gaan voor een warme triple espresso of karamel frappachino, overwegen jezelf wat geld en calorieën opslaan door het opwarmen van wat heet water thuis. Warm drinkwater is een goedkope manier om op te warmen in de winter, en het daadwerkelijk kan helpen u om gewicht te verliezen.

Stap 1

Drink 8-oz. ten minste acht glazen water per dag om ervoor te zorgen dat u voldoende gehydrateerd zijn. Volgens de journal "Obesitas" afvallen mensen die genoeg water drinken meer dan degenen die niet voldoende water, ongeacht het niveau van voeding en activiteit drinken.

Stap 2

Verwarm uw water ten minste tweemaal per dag. De regering website www.health.gov definieert een calorie als de hoeveelheid warmte (of energie) die nodig zijn voor het verhogen van de temperatuur van een liter water door één graad. In wezen, alle van de dranken die u deelnemen moeten worden gekoeld of verwarmd door ons lichaam, zodat ze gelijk uw lichaamseigen natuurlijke temperatuur. Dus, drinken warm water maakt uw lichaam harder werken en calorieën te verbranden om het water in je lichaam tot de temperatuur van uw lichaam koel. Warm water drinken meerdere keren betekent per dag dat u extra calorieën verbranden meerdere malen per dag, die u kan helpen gewicht verliezen.

Stap 3

Drinken warm water voor uw maaltijden. Volgens de Universiteit van Nebraska, kan drinkwater of eten van voedingsmiddelen met hoog water inhoud helpen om bij te dragen tot een gevoel van volheid, zodat je eigenlijk minder eet en, na verloop van tijd, gewicht te verliezen. Als u warm water drinken voordat u begint met het eten van uw maaltijden, je voelen vollediger vroeg en dus minder eten.

Stap 4

Probeer verschillende varianten van warm water zodat je niet vervelen te. Verschillende soorten kruidenthee toevoegen aan uw warm water voor verschillende smaken en extra gezondheidsvoordelen. U kunt ook af en toe calorie-vrij zoetstoffen zoals Splenda en Stevia.

Wat die u nodig hebt

  • Waterkoker voor thee
  • Verschillende kruidenthee

gerelateerde artikelen