Oog oefeningen voor kinderen

December 17

Overzicht

Oog oefeningen voor kinderen zijn ontworpen om het verbeteren van uw kind zicht, evenals zijn hand-oog coördinatie. Terwijl vele professionele atleten oog oefeningen om te helpen hun visie op de rechtbank of het veld uitvoeren, voer kinderen oog oefeningen om het bestuur beter op school of te verbeteren van hun algehele coördinatie.

Impulsief ogen

Deze oefening impulsief oog is ontworpen om uw kind beter om geconcentreerd te blijven op een object voor een langere periode van tijd. Heeft uw kind in een stoel zitten. Zitten 2 voeten voor haar met een andere kleur potlood in elke hand. De potloden maximaal op ooghoogte van het kind, schouderbreedte uit elkaar. Op uw commando, door uw kind focus te hebben op een van de potloden. Na enkele seconden vertel haar om te kijken naar de andere potlood. Haar afwisselend de potloden meerdere malen vóór het rusten. De meeste jonge geitjes zal anticiperen op de overgang naar de volgende potlood, dat een teken van impulsief ogen is. Het beoefenen van dit spel met je kind leert hen hoe te houden van haar ogen gericht op één object tegelijk.

Oefenen in cirkels

De uitoefening van de cirkel oog zullen helpen versterken van uw kind oog spieren, evenals helpen hem ontspannen. Heeft uw kind in een stoel zitten of liggen op de grond en beginnen bewegen van zijn ogen in cirkeltjes met de klok mee. Hebben hem blijven deze motie voor ongeveer een minuut. Zodra hij een minuut is verstreken, hebben hem blijven draaien zijn ogen met zijn ogen dicht. Het is belangrijk dat uw kind probeert niet te verplaatsen van alle andere spieren in zijn lichaam, terwijl hij is het uitvoeren van deze oefening van oog.

Krijgen gericht

De focus eye oefening zal helpen bij het trainen van uw kind te snel richten op objecten van verschillende afstanden. Heeft uw kind zitten in uw achtertuin. Plaats vier voorwerpen in uw tuin, elk op verschillende afstanden van uw kind. Zorg ervoor dat uw kind houdt zijn ogen gesloten terwijl u de objecten plaatst. Dit zal verhinderen haar kan zien waar de objecten zijn en hen voortijdig te identificeren. Hebben op uw merk, uw kind openen haar ogen en vind de voorwerpen, beginnend met het object dat zich het dichtst bij haar en afwerking met het object dat is verste weg.


gerelateerde artikelen