Hoe te kleden een vrouw met lange benen

July 10

Hoe te kleden een vrouw met lange benen

Aangezien de gemiddelde hoogte van Amerikaanse vrouwen amper vijf voeten vier duim hoog (63.8 inch), benen die te lang lijken is niet een mode toestand die heeft vaak geklaagd over. Nog, langbenige vrouwen willen te zo stijlvol mogelijk te kleden. De sleutel tot het houden van lange benen in evenwicht met de rest van het lichaam is het vinden van kleding die het bovenlichaam elongate en minder aandacht vestigen op de benen.

REFERENTIE:
De CDC: Amerikaanse lichaam metingen
http://www.CDC.gov/NCHS/fastats/bodymeas.htm

Het door elkaar halen

Stap 1

Draag tops en bottoms in contrasterende vormen, kleuren, patronen of texturen te breken een silhouet gedomineerd door lange benen in segmenten. Gecompenseerde ensembles--of ze professioneel of casual--kunnen trekken aandacht beenlengte. Sjaals, gedifferentieerd kettingen en grote handtassen werk ook trekken de ogen uit de buurt van lange benen stroomt. Opvallende kapsels en make-up toepassingen tekenen focus opwaartse, in plaats van naar beneden.

Stap 2

In het belang van de aandeel, dragen rokken en jurken medezenden rond de knieën. Korte rokjes benadrukken hoe lang je benen verschijnen en lange rokken breng je bovenlichaam lijken kraakpand in vergelijking. Met een knie-lengte rok, kunnen vrouwen met lange benen dragen hoge hakken zonder verschijnen ook langwerpige vanaf de taille naar beneden. Decoratieve of opvallende kousen draagt ook bij aan de strategie van het silhouet te verdelen in gelijke secties blokkeren kleur.

Stap 3

Als je lange benen, aarzel dan niet om ze te pronken. Plakkerig jeans met de zomen samengevouwen tot de kalveren aanvulling lange benen, terwijl ze maken korte benen verschijnen nog korter door vergelijking. Capri-lengte broek platter lange benen zo goed. Langbenige vrouwen die hoge hakken liever kunnen ook dragen broek die omlaag uitbreiden en flare rond de tenen. Schoenen met uitgebreide detail of boeiend kleur nemen de aandacht af van de lengte van de benen. En brede riemen bevorderen de illusie van een prominentere middensectie van het lichaam.

Wat die u nodig hebt

  • Opzichtige toppen en accessoires die aandacht naar het bovenlichaam trekken.
  • Lange jassen waardoor benen lijken korter.
  • Gecoördineerd, maar niet-overeenkomende pak scheidt voor zakelijke gelegenheden.
  • Rokken die uit vanaf de taille naar beneden verbreden.
  • Broek die afwisselend stijgen hoog boven de taille, flare uit rond de enkels of rond de kalveren zijn bijgesneden.

gerelateerde artikelen