De bijwerkingen van vermagering tabletten

October 14

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC), ongeveer 7 procent van de volwassenen in de VS nemen over-the-counter-gewichtsverlies supplementen. Er zijn een verscheidenheid van vermagering tabletten waaruit u kunt kiezen op uw gebied drogist of gezondheid van voedsel stopcontact. De Mayo Clinic zegt er is geen bewijs ter staving van beweringen dat receptvrije dieet hulpmiddelen veilig en effectief zijn. Er zijn een aantal ongewenste en potentieel ernstige bijwerkingen met zowel verbonden over de toonbank en voorschrift inwikkeling tabletten.

Bijwerkingen samenvatting

Er is een lange lijst van vermagering tabletten met inbegrip van Phentermine, Kava en Solidax ADX. Er is een te grote overvloed van potentiƫle bijwerkingen gekoppeld aan dieetpillen. Ze zijn vermoeidheid, slapeloosheid, nervositeit, droge mond, diarree, obstipatie, duizeligheid, hoofdpijn, hartkloppingen en koorts.

De meer ernstige bijwerkingen die verband houden met gewichtsverlies pillen zijn congestief hartfalen, hartinfarct beroerte, darmproblemen, wazig zicht en urinewegen afwijkingen.

Prescription pillen bijwerkingen

Volgens de Mayo Clinic, heeft de Food and Drug Administration goedgekeurd slechts twee geneesmiddelen op recept (Siburamine/Meridia en Orlistat/Xenical) om op lange termijn gewicht te verliezen.

De bijwerkingen geassocieerd met Siburamin zijn hoofdpijn, een stijging van de bloeddruk, droge mond, obstipatie en verstoring van de slaap. Mensen met een geschiedenis van hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, beroerte of onregelmatige hartslag moeten niet Siburamine nemen.

De lijst van verbonden met Orlistat bijwerkingen zijn buikpijn, diarree, opgeblazen gevoel en terugkerende olieachtige darmbewegingen.

Alli is de minder potente over-the-counter versie van Orlistat (Xenical). Het kan worden gekocht door overgewicht volwassenen 18 jaar en ouder. Bijwerkingen van Alli zijn diarree, gas en een lichte stijging bloeddruk.

Voorzorgsmaatregelen

Mensen moeten gebruik maken van vermagering tabletten onder toezicht van een arts. Vrouwen die zwanger bent of borstvoeding geeft moet geen dieetpillen nemen. Zorg ervoor dat neem gewicht verlies tabletten alleen zoals aangegeven. Overdosis kunnen leiden tot tremoren, verwarring, hallucinaties, convulsies en zelfs hartaanval.


gerelateerde artikelen