Held van de CrossFit trainingen

August 26

Held van de CrossFit trainingen

De CrossFit sterkte en conditionering programma is goedgekeurd door de talrijke politie academies, militaire teams en andere beroepsbeoefenaren in de openbare dienst van over de hele wereld. Vroege CrossFit trainingen--meestal aangeduid als "WOD" voor training van de dag--werden vernoemd naar meisjes, maar met het volgende van leger, politie en brandweer personeel, speciaal eerbetoon trainingen werden ontwikkeld ter ere van de gevallen helden die in de lijn van het recht sneuvelden. De held trainingen zijn bekend als enkele van de meest uitdagende trainingen, en voortdurend evolueren met CrossFit filialen van over de hele wereld maken hun eigen held training.

Murph

Vernoemd naar Marine luitenant Michael Murphy, is de "Murph" held training een nietje workout waarbij kracht, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen wordt getest. Deze training was een favoriet van Mike's, die hij noemde "Body Armor." De training wordt zo spoedig mogelijk beginnen met een een-mijl uitgevoerd. Na de run, voltooien 100 pullups en pushups 200 300 kraakpanden. U kunt partitioneren of de pullups, push ups en kniebuigingen splitsen als u wilt, maar u alle herhalingen voltooien moet voordat afwerking van de training met een ander een mijl lopen. CrossFit suggereert het dragen van een gewogen vest voor de training "Murph" als je er een hebt.

Randy

Randy Simmons was een 27-jarige veteraan op de Los Angeles police department en lid van het SWAT team. Hij werd gedood in de lijn van het recht en overleefd door zijn vrouw en twee kinderen. De training "Randy" eert zijn inzet voor de LAPD SWAT team. Uitvoeren van de training zo snel mogelijk door het invullen van 75 herhalingen op het trekken van de macht met behulp van 75 kg daling het gewicht als nodig is om alle 75 herhalingen met behulp van de juiste vorm en techniek terwijl het maximaliseren van output power.

Griff

"Griff' is een held-workout waarbij uitsluitend uitvoeren, maar het bevat uitgevoerd voorwaarts en achterwaarts. De training eert Air Force Sgt. Travis Griffin bij een vijandelijke aanval aanrijding zijn voertuig. U kunt de training "Griff" overal u uit 400 m. markeren kunt Start de training met 800 m naar voren, gevolgd met het runnen van 400 m achteruit voordat een ander 800-m lopen vooruit en afwerken met een 400-m punt naar achteren herhaald. Het doel is ter dekking van de afstand in de snelst mogelijke tijd. De afstand zodat deze overeenkomen met uw geschiktheidsniveau kleiner.

Ryan

"Ryan" is een van de paar held workouts vernoemd naar een brandweerman. Voor het uitvoeren van de "Ryan" training, voltooit u een totaal van vijf rondes met elke ronde dat bestaat uit 7 muscle-ups en 21 burpees. Na het voltooien van alle zeven muscle-ups, u onmiddellijk de burpees voltooien en herhaal voor een totaal van vijf rondes zo snel mogelijk. Muscle-ups gebruiken van de gymnastiek ringen en worden gekenmerkt door een pullup beweging in een dip. Burpees worden gekenmerkt door een pushup beweging in een kraakpand en een sprong waar je een balk aanraken één voet boven handbereik van de staande. De training "Ryan" te vervangen door pullups en dips voor de muscle-ups of door een vermindering van het totale aantal rondes tot drie te schalen.


gerelateerde artikelen