Swingende naar beneden en aan een binnenkant pad tijdens Golf

August 30

Swingende naar beneden en aan een binnenkant pad tijdens Golf

Als een golfer, leren de club swing beneden een binnenkant pad is belangrijk als u zou willen vestigen de bal van rechts naar links. Overkomt op de bal in een hoek van buitenaf resulteert in het uitsnijden verzeker de bal en de oorzaken schoten die kort zijn en de curve van links naar rechts. De neiging van de meeste amateurs te worstelen om de club swing op een binnenkant pad omdat hun schommel ook rechtop is of ze met tempo worstelen. Gelukkig zijn er verschillende oefeningen om te helpen uw swing groove en ontwikkelen van een natuurlijke schommel aan een binnenkant pad.

Geef jezelf een gids

Een van de problemen met het hebben van een onjuiste swing-pad is dat het moeilijk voor u om op te merken wat je doet verkeerd tijdens de swing. Om te helpen uw swing van binnenuit groove, een prop zoals een hoofd cover, net buiten de bal zo instellen dat u van een slingeren moet pad. Met de hoofd cover op de grond, elke vorm van schommeling die gaat over de top zal treffer naar de hoofd dekking en u laten onmiddellijk weten dat u kwam niet naar beneden om de impact op een binnenkant pad.

Uit dan In

Als u worstelt met swingen op een pad, focus op het maken van uw swing ga uit en vervolgens in. Op de afhaalmaaltijden, concentreren op het nemen van de club rechtstreeks terug en omhoog, waardoor de club automatisch gaan een externe pad in het begin. Zodra u bij de bovenkant van uw swing, zult u in een goede positie van binnenuit komen en zitten kundig voor zet je heupen door effect.

Ruimte creƫren

Volgens PGA Tour professional Dustin Johnson, zwaaien van een binnenkant pad voelt alsof u ruimte wilt tussen uw lichaam en de bal op de teruggang maken. Deze gedachte tijdens de schommel kunt u een meer afgeronde schommel in plaats van te komen over de top, waarmee u naar beneden komen van een pad.

Focus op Tempo

Een belangrijk aspect van de ontwikkeling van een binnenkant schommel pad is gericht op tempo gedurende uw schommel, vooral wanneer u een nieuwe schommel techniek aan het leren bent. Een van de redenen waarom mensen komen over de bovenkant in plaats van komst naar beneden vanaf de binnenkant is vanwege een snelle overgang aan de bovenkant van de achterzwaai. Focus op het maken van een gecontroleerde achterzwaai met een zelfs tempo in, gevolgd door een vloeiende overgang naar de teruggang.


gerelateerde artikelen