Hoe te beginnen Flatland trucs voor BMX fietsen

September 15

Hoe te beginnen Flatland trucs voor BMX fietsen

Flatland BMX rijden vindt plaats op de brede, vlakke grond. Flatland trucs betrekken niet sprongen en hellingbanen. In plaats daarvan moet u uw fiets in verschillende posities, een beetje zoals BMX break dancing te manipuleren. Als u bekend met BMX rijden en algemene trucs zoals wheelies en bunny hop bent, zal vervolgens u oprapen flatland heel snel. Echter flatland trucs vereisen uitstekende balans en controle van uw BMX sluiten. Beginnen met de fundamentele flatland trucs en wennen aan het verplaatsen van uw BMX in een langzame, gecontroleerde manier.

Stap 1

Een brede, platte ruimte om te oefenen uw trucs te vinden. Ideale locaties omvatten auto parken, speeltuinen en outdoor tennisbanen. Controleer of dat u gebruikmaakt van de solide freestyle BMX met vier wiel pinnen. Dit is ideaal voor flatland rijden.

Stap 2

Vertrouwd raken met een selectie van flatland bmxtrucs voor het uitgaan om te oefenen. Vind je trucs genoteerd op BMX websites, zoals de lijst van beginner flatland trucs aanbevolen in de "bronnen" sectie.

Stap 3

Wennen aan het beheersen van uw snelheid met behulp van een techniek van de rem genaamd doezelen. Druk zachtjes op de remmen in zeer korte uitbarstingen te vertragen uw snelheid in plaats van volledig depressing de hendel om de fiets tot stilstand.

Stap 4

Experimenteren met staande op uw rug pinnen. Opbouwen van een beetje snelheid, dan stap terug één voet op een moment, zodat beide voeten op de achterste pinnen. Controle van uw snelheid door de bevedering van de remmen en mager te houden van uw saldo en direct van de fiets.

Stap 5

Probeer de turn 180-graden stuur. Stap op de achterste links peg met je linker voet. Neem houden van de linker Stuur grip met uw rechterhand en yank het snel te trekken de bars rond de verkeerde manier. Spiegelen het terug de juiste manier met behulp van de dezelfde beweging. Dit is een van de gemakkelijkste trucs flatland, volgens de Jebikes website.

Stap 6

Trek een pogo. Langzaam rijden, dan verplaats uw beide voeten naar de achterste pinnen. Stop de fiets met uw voorrem en zet je favoriete beentje voor op de achterband. Uw gewicht verschuiven naar deze voet beginnen te krijgen van de achterband achteruitgaat. Trek de voorkant van de fiets omhoog verticaal en zet beide voeten weer op de achterste pinnen. Laat de fiets aanloop, vervolgens stuiteren op de achterband, pogo-stijl.

Stap 7

Achteruit rijden door een beetje snelheid opbouwen en vervolgens over te schakelen van je voeten naar tegenovergestelde pedalen. Zitten op het stuur en uncross uw handen. Elke hand op de balk zetten grepen. Op de balk in evenwicht, dan spiegelen terug rond wanneer de fiets begint te vertragen. Praktijk om de truc in een gladde beweging.

Waarschuwingen

  • Opvulling en een helm dragen bij het leren van nieuwe trucs. Je gaat te vallen--het is slechts een kwestie van wanneer.

Tips

  • Meester een paar trucjes om te bouwen van uw vertrouwen. Gaan naar andere trucs en moeilijker vaardigheden, toen u zich gerust met flatland BMX.

Wat die u nodig hebt

  • Flatland (freestyle) BMX fiets

gerelateerde artikelen