How to Lose Weight rond de taille & houden uw heupen & Butt

September 24

How to Lose Weight rond de taille & houden uw heupen & Butt

Die extra gewicht in de taille gebied is schadelijk voor uw gezondheid vanwege de nabijheid van de belangrijke organen. Deze afvallen terwijl het handhaven van uw heupen en kont neemt een beetje precisie. Oefening speelt een belangrijke rol, maar u hebt ook een paar aanpassingen aanbrengen in uw dieet. De effectiviteit van deze tweeledige aanpak gaat sterk afhankelijk van uw bereidheid om offers en discipline niveau te maken. Wees ervan bewust dat ter plaatse verlaging niet mogelijk is.

Stap 1

Bezuinigen op uw dagelijkse inname marginaal ter bevordering van gewichtsverlies. Monitoring van uw huidige inname voor vijf dagen, de totalen optellen en delen door vijf tot het krijgen van een ruwe schatting van je huidige dagelijkse inname. Dit bedrag verminderen door 500. Dit zal leiden tot ongeveer 1 pond gewichtsverlies per week in uw taille en de rest van je lichaam.

Stap 2

Eet gezond voedsel en meerdere maaltijden gedurende de dag. Voeding van uw lichaam vaak zal houden uw metabolisme verhoogde en honger voldaan. Uw eerste maaltijd consumeren wanneer u voor het eerst opstaan en blijven om te eten van elke 2 tot 3 uur daarna. Baseren deze maaltijden rond gezonde voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, volle granen, bonen, mager vlees, vis en magere zuivelproducten. Een volkoren pita met magere kaas, sla en tomaat is een snelle, gezonde maaltijd.

Stap 3

Vet verbranden in je taille en door de rest van je lichaam met sprints. Sprint opleiding een hoge hoeveelheid calorieën verbrandt, het verhoogt uw stofwisseling en het krachtig werkt uw spieren om ze afgezwakt en gedefinieerd te houden. Start uw training met een lichte vijf minuten durende opwarmperiode joggen om te langzaam verhogen uw lichaamstemperatuur. Zo snel als je voor 20 seconden, dan rest voor 40 kunt sprint. Doe een andere sprint en herhaal dit 12 tot 15 keer. Afwerking met een lichte vijf minuten durende Cooling-down joggen en uitwerken van drie dagen per week op opeenvolgende dagen.

Stap 4

Uitvoeren van gewicht opleidingsoefeningen voor uw heupen en kont te bulk van uw spieren. Oefeningen zoals squats, lunges, stepups, zittende hip ontvoering en staande kabel hip ontvoering. Gebruik een gewicht dat is zo zwaar kunt u alleen acht tot 12 reps doen streven naar vier of vijf ingesteld en uit drie dagen per week op niet-cardio dagen te werken. Houd halters langs je lichaam voor squats, lunges en stepups, en de gewichten op de zittende ontvoering en kabel machine aanpassen door een pin te glijden naar het gewicht stack. Zorg ervoor dat u juiste vorm met uw oefeningen om de beste resultaten te bereiken. Voor squats, met je voeten over schouderbreedte uit elkaar staan en houd deze halters op uw zijden. Houd je buikspieren strak en terug rechtdoor als je buig je knieën en lager uw lichaam naar beneden. Duw je kont terug als je dit doet en stoppen wanneer je dijen parallel de vloer. Stijging van de back-up een gestage beweging en herhaal.

Stap 5

Oefening uw taille gebied zodat het afgezwakt en strak als je gewicht verliest. Oefeningen die gericht zijn op alle gebieden van de taille zoals opknoping knee raises crunches, zijkant plank werpt, supermans en v-ups draaien. Uitvoeren van 15 tot 20 herhalingen doen 3 of 4 sets en 3 of 4 dagen per week trainen. Aandacht besteden aan je techniek. Het is belangrijk dat u uw abs krachtig Knijp op het middelpunt van de oefening. Voor v-ups, uitgebreid leugen face up op de vloer met je armen achter je hoofd en je benen samen. Til je armen en benen in de lucht en verplaats uw handen naar je voeten. Balanceren op je kont voor een volle seconde terwijl je je handen naar je tenen aan te raken. Knijp uw abs krachtig, en dan langzaam lager jezelf terug naar beneden en herhaal.


gerelateerde artikelen