Core Strength Training voor Back Pain Relief

March 4

Core Strength Training voor Back Pain Relief

Core krachttraining kunnen een belangrijk onderdeel van een oefeningsroutine ter behandeling van pijn in de rug, volgens het online site Spine-gezondheid. Voordat u een nieuwe trainingsschema begint, praat met uw arts of een fysiotherapeut om zeker te zijn dat uw training is ontworpen om te voorkomen dat verdere rugpijn of letsel.

Voordelen

Werken uw buikspieren aan te spannen en ondersteuning van uw core sterkte kunnen verminderen de ernst of volledig verwijderen van uw rugpijn, volgens de Spine-gezondheid. U kunt helpen voorkomen dat rugletsels door het ontwikkelen van een sterke kern. Werkt uw buikspieren kan u zelfs helpen voorkomen rugoperatie voor uw rugpijn.

Tijdsbestek

Wervelkolom-gezondheid beveelt core krachttraining toe te voegen aan uw regelmatige lichaamsbeweging regime voor het verlichten van rugpijn. Streven naar besteding van 10 tot 20 minuten per dag werken uw buikspieren ondersteunen uw rug te versterken van uw core. Voer uw buikspieroefeningen in sets van drie tot vijf herhalingen ten minste vier dagen per week. Het duurt maximaal zes weken werken uw core spieren voor u om de verlichting van de pijn in de onderrug.

Typen

Yoga, Tai chi en Pilates kunnen bouwen uw buikspieren aan te spannen en geven u de verlichting van pijn in de onderrug, chiropractor Thomas Hyde schrijft voor rug-gezondheid. U kunt bouwen spieren in uw core door versterking van de oefeningen als sit-ups en been liften zo goed.

Overwegingen

Als u denkt dat uw buik workout kan worden verslechtering van uw rugpijn dat, praat met een personal trainer. Door teveel aandacht te richten op werken slechts enkele van uw buikspieren, kunt u eigenlijk doen meer kwaad dan goed, fitness schrijver Gretchen Reynolds staat in de New York Times. Werken al uw buikspieren even door versterking van de kern oefeningen ter ondersteuning van uw lagere rugspieren terwijl u werkt en houd uw rug in uitlijning uit te voeren.

Deskundige inzicht

De American Academy of Orthopaedic chirurgen raadt uitvoeren van contracties van de buik om te verlichten van rugpijn. Ga op uw rug liggen met je knieƫn gebogen. Uw handen op uw buik rusten en draai uw buikspieren aan te spannen, uw ribben omlaag trekken naar uw rug. Houd de contractie gedurende vijf seconden, en laat dan los. Herhaal 10 keer.


gerelateerde artikelen