Anticoagulatie voorzorgsmaatregelen

October 1

Medicijnen bekend als anticoagulantia, of bloed verdunners, te voorkomen dat bloedstolsels door het beheersen van hoe snel de bloedstolsels in de bloedvaten. Anticoagulantia bloedstolsels niet los, maar ze kunnen verhinderen dat de klonter steeds groter. Vele factoren beïnvloeden de werking van anticoagulantia. Na de exacte dosering voorgeschreven door de arts zorgt voor een effectieve behandeling met minimale complicaties.

Schade voorkomen

Het Agentschap voor onderzoek van de gezondheidszorg en kwaliteit raadt aan activiteiten en sporten die leiden een blessure tot kunnen terwijl anticoagulatie medicijnen vermijden. Bijvoorbeeld, moeten degenen die de medicatie nemen voorzichtig met een scherp voorwerp, waardoor het bloeden zoals messen, scharen of scheerapparaten. Andere dagelijkse voorzorgsmaatregelen te nemen, die de kans op een blessure verminderen kunnen zijn het gebruik een zachte tandenborstel wanneer borstelen, met behulp van waxed tandzijde en dragen van buiten op alle tijden of slippers rond het huis schoenen. Een slechte val of een harde bult, vooral op het hoofd, vereist onmiddellijke noodhulp. De schade lijkt misschien klein, maar het kan leiden tot interne bloeden, zelfs als er geen actieve bloeden verschijnt.

Dietary overwegingen

Volgens de Cleveland Clinic, kunnen grote hoeveelheden voedsel rijk aan vitamine K veranderen de manier waarop die een antistollingsmiddel werkt. Hoge hoeveelheden vitamine K kunnen werken tegen de medicatie. Met andere woorden, de vitamine K neiging om het stollen van het bloed. Beperken van voedingsmiddelen die veel vitamine K om een 1/2-kop gekookte portie of een 3-ounce rauwe portie per dag, kan een ongewenste wijziging in de medicatie. Voedingsmiddelen rijk aan vitamine K bevatten groene thee, rundvlees lever, sojaolie, tofu, broccoli, spruitjes, kool, bloemkool, kikkererwten, boerenkool, sla, raapstelen, zeewier en spinazie.

Verslag van alle medicijnen

Anticoagulantia kunnen communiceren met een zeer grote verscheidenheid van drugs, zoals voorschriftmedicijn, over de toonbank medicijnen, vitaminen en kruidenproducten, meldt het Bureau voor onderzoek van de gezondheidszorg en kwaliteit. Die andere medicijnen samen met een bloedverdunner de werking van de bloedverdunner kunt wijzigen kan, en het bloed dunner ook de manier waarop die andere geneesmiddelen werken. Dus, een gesprek met een arts over alle medicijnen of vitaminen momenteel ondernomen voorkomt u mogelijke interacties.


gerelateerde artikelen