Fitness & thuis oefeningen voor mannen

July 14

Terwijl de meeste oefeningen even gunstig voor mannen en vrouwen zijn, kunnen mannen vinden sommige oefeningen meer aantrekkelijk. Mannen hebben meer kans om te genieten van oefeningen met verbindingen naar sporten zoals boksen of voetbal, bijvoorbeeld. Veel van de oefeningen die een beroep op mannen doen kunnen kunnen gemakkelijk thuis worden uitgevoerd en vereist weinig of geen training apparatuur.

Volledige Push-Ups

De volledige push-up is een effectieve borst, schouder en arm uitoefenen dat veel mannen genieten. Deze oefening ontwikkelt gebieden van het lichaam die de meeste mannen belangrijk vinden. Voor het uitvoeren van een push-up, bukken en plaats je handen op de grond rond de schouderbreedte uit elkaar. Loop je voeten terug totdat je benen worden uitgebreid en je voeten, knieën, heupen en schouders vormen een rechte lijn. Buig je armen en je borst naar binnen een inch van de vloer lager en vervolgens push-up terug naar volledige arm extension. Adem als je lager en uit als je uw lichaam lift.

Schaduw boksen

Strijders gebruiken schaduw boksen te leren en praktijk combinaties van stoten en om op te warmen voordat meer uitdagende opleiding. Deze activiteit is ook een effectieve vorm van cardio- en een goede vetverbrander. Hef je handen en een gevechten houding met een voet iets voor de andere. Bounce licht op je tenen en vooruit, achteruit, links en rechts verplaatsen alsof u een tegenstander zijn cirkelen. Zodra u vertrouwd met uw voetenwerk bent, beginnen te gooien stoten. Beginnen met eenvoudige combinaties van jabs en kruisen, en vervolgens de duur en de complexiteit van uw combinaties verhogen naarmate u meer bedreven. Schaduw boksen voor rondes van 60 tot 180 seconden met resten van 30 tot 60 seconden tussen de rondes uitvoeren.

Squats

Squats ontwikkelen sterke benen en een goed gevormde kont en ook het verhogen van uw lagere lichaam gespierd uithoudingsvermogen. Voor het uitvoeren van een kraakpand, staan met uw voeten schouder breedte van elkaar en je handen door je lichaam. Je kont terug duwen en buig je knieën alsof u in een stoel zitten. Afdalen tot je heupen niveau met uw knieën of iets lager. Duw via uw hakken en rijden terug naar de startpositie en herhaal. U kunt deze oefening meer uitdagende maken door een gewicht te houden aan je borst zoals een boek tas of Medicijnbal.

V-zit

De V-sit is een uitdagende oefening voor de buikspieren waarmee Thaise boksers van hun core-spieren verharden. Ga op uw rug liggen met je armen en benen uitgebreid. Til je benen en armen op hetzelfde moment en snoek van uw lichaam op de heupen. Bereiken naar je voeten en je tenen raken. Op dit punt moet u worden balanceren op de bovenkant van uw kont of onderkant van uw onderrug. Verlagen van je benen en lig terug op de vloer en herhaal. Doe deze oefening opheffing van een been tegelijk voor een minder uitdagende training.

Pull-Ups

Pull-ups uw bovenste terug en biceps spieren ontwikkelen en zorgen voor evenwicht naar de spieren gewerkt tijdens push-ups. Pak een stevige overhead straal of bar met behulp van een schouder-breedte bovenhandse greep. Uit een dood hangen, buig je armen en trek je kin omhoog en over de bar. Langzaam lager jezelf terug naar de startpositie en herhaal. U kunt ook het uitvoeren van deze oefening een smaller onderhandse greep met meer nadruk leggen op je biceps. Deze variatie wordt een kin-up genoemd.


gerelateerde artikelen